Besøg hos riffelproducenten Schultz og Larsen

 

Tirsdag d. 13. juni 2017 har vi arrangeret en tur til Schultz og Larsen fabrikken i Hørning, lidt syd for Aarhus.

Denne aften fortæller Morten, som ejer Schultz og Larsen, hvordan processen foregår omkring fremstilling af en Schultz og Larsen riffel, og hvordan han vægter måden at fremstille piben på, således at præcision er en selvfølge. Schultz og Larsen riflerne er netop kendt for deres fuldstændige præcision, som er i en klasse helt for sig.

Morten fortæller også om fremstilling af de sidste nye lyddæmpere fra fabrikken, så der bliver helt klart en masse spændende og nyttig information denne aften.

I løbet af aftenen får du også muligheden for selv at vælge dit helt eget personlige skæfte blandt 100-200 skæfter, hvis altså, du går med nye planer om at købe ny riffel.

Der er afgang her fra Aalborg kl. 17.30, og vi sørger for transporten og noget spiseligt under vejs. Forventet hjemkomst til Aalborg ca. kl. 22.00.

Der er kun plads til 25 deltagere, så skynd dig – der bliver med garanti stor rift om pladserne.

NB: Dette arrangement er gratis for de kunder, som har købt deres Schultz og Larsen riffel hos Jægeren og Lystfiskeren. For de som ikke har købt Schultz Larsen riffel hos os koster turen kr. 500,- som til gengæld fratrækkes, hvis man køber en Schultz og Larsen riffel denne aften.


Tilmelding foregår enten i butikken, på webshoppen eller på tlf. 98139400