Eksperterne i Jægeren & Lystfiskeren

Eksperterne i Jægeren & Lystfiskeren

Hos Jægeren & Lystfiskeren har vi et stort udvalg af jagtudstyr, fiskegrej og beklædning. Vi er erfarne jægere og lystfiskere, så hos os kan du altid få fagkyndig vejledning.

 

 


Morten Rex Frederiksen (Jagt)

Morten er indehaveren af Jægeren og Lystfiskeren, og ansvarlig for jagtafdelingen, med indkøb af våben, ammunition, beklædning m.m. Morten har mange års erfaring indenfor branchen, og er meget aktiv jæger, når ellers tiden er til det. Fasan og andejagt er den foretrukne jagtform, hvor også Mortens hund Mille glædeligt deltager, men en god bukkejagt går man selvfølgelig ikke af vejen for. Morten er altid behjælpelig, og meget kompetent indenfor branchen, med efterhånden rigtig mange års erfaring.


Dennis Deleuran (Fiskeri)

Fast mand i fiskeafdelingen, hvor han varetager indkøb af diverse fiskeartikler såsom Guideline, Arctic Silver, Shimano m.fl. Fluefisker om en hals og i det hele taget meget aktiv lystfisker, når tiden ellers tillader det. I sommerperioden er han også at finde langs Lindenborg Å, hvis han ikke fisker laks i Norges mange elve. Dennis har fisket mange af de nordske elve af, men har altid haft en stor kærlighed til livet og laksefiskeriet i Finnmarken, Norge. Når det kommer til kystfiskeri, er han helt på toppen, der er ikke mange kyststrækninger tilbage i Danmark, hvor han ikke har været med stangen. Derudover har Dennis også jagttegn hvor andejagten er det som Dennis oftest har drevet. Helhedsbilledet af Dennis er at han elsker naturen i sin helhed. Derfor han meget bred i hans ekspertviden, så skal du have hjælp til andet end stænger, skydehoveder, hjul m.m., så kan han helt sikkert også hjælpe dig i jagtafdelingen med hans altid smilende og serviceminded sind.


 

Jacob Vendelbo (Jagt & fiskeri)

Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi et alsidigt og dygtigt hold af medarbejdere, som hver især har specielle faglige kompetencer. Jacob er en af dem, som vi nok kan betegne som en slags blæksprutte, fordi Jacob kan rigtig mange ting. I øjeblikket er han en slags tovholder på vores webshop, hvor han bl.a. redigerer hjemmeside, designer kataloger og reklamer m.m. Sidste nyt er, at Jacob er begyndt på universitet, hvilket betyder, at han ikke er lige så ofte i butikken som vanligt. Han er stadig en stor del af Team Jægeren og Lystfiskeren, men grundet det store arbejde med webshop og diverse vil han ikke bruge lige så meget tid i butikken og til ekspedition af kunder. Noget af det måske allerbedste ved Jacob er hans gode humør, smil og humoristiske væsen, som vi bestemt nyder godt af hos Jægeren og Lystfiskeren. Det er også noget du, som kunde vil opleve når det er Jacob, som står klar til at yde dig sin bedste service.


Emil Skagbæk (Jagt)

Emil har efterhånden været ansat i snart 4 år, hvilket vi sætter stor pris på. Emil er udlært hos Jægeren og Lystfiskeren, inden for salg og service, men har været udlært inden for jagtens mange former og muligheder i mange år. Når vi andre bruger søndag aften på at se nyhederne eller en god film, så læser Emil om ammunition, kalibrer, dådyrjagt, gåsejagt, vildtpleje, måneskinsjagt på vildsvin eller måske rævejagt med kald. Han er indbegrebet af en rigtig jagtnørd, men helt klart på den gode måde. Emil ved rigtig meget om jagt, lokkekald, kalibrer, ammunition og meget andet. Derudover har han arbejdet med jagt i både Sverige og på Langeland, så han er god for et par råd eller 3. Emil vil betjene dig med sit oprigtigt rolige og behagelige væsen.

 


 

Emil Bostrup (Jagt)

Hos Jægeren og Lystfiskeren elsker vi folk med højt humør og mange kompentencer, og her er Emil B ikke nogen undtagelse. Han har i flere år arnejdet i restaurationsbranchen og elsker mad, vin og alt tiden der går dertil. Struktur og planlægning er vigtigt og mange gange er det også Emil, der står med planlægningen af diverse events hos Jægeren og Lystfiskeren. Kærligheden til maden er svær at ligge på hylden og det samme gør sig gældende, når Emil tænker på jagt. Han er vild med kombinationen af forendt vildt og dets vej til gryderne for til sidst at servere det på bordet.

Finder du ikke Emil med forklædet på, så er det sikkert fordi, at han har byttet det ud med den hvide anorak, når han gang på gang ligger og venter på ænderne trække indover prammen på fjorden. Til dagligt sidder han med ekspeditioner på webshoppen, hvor han også hjælper til med rettelser og tilføjelser til siden. Så sørger du svar på spørgsmål til hjemmesiden og ordre herpå, så er Emil den helt rigtige mand. Du finder ham selvfølgelig også i butikken, hvor han står med ekspeditioner i jagt- og tøjafdelingen, typisk med et stort smil og et glimt i øjet. 


Jeppe Jacobsen (Jagt)

Jeppe er hos Team Jægeren og Lystfiskeren en rigtig Handyman. Jeppe klare alle små som store opgaver, og bukker aldrig under det store pres han får. Er det kaffemaskinen der er i stykker, eller fadølsanlægget der driller, så fikser Jeppe det hver gang. Derudover er Jeppe en erfaren medarbejder i butikken. Han har været med i en del år efterhånden og har fået en utrolig stor erfaring indenfor våben, udstyr og beklædning. Når Jeppe ikke er i butikken så hjælper han til på hjemmesiden, eller arbejder på forholdene på lagret. Jeppe er en yders behagelig mand at møde i butikken, han vil tage imod dig med stor ekspertise om jagt, samt stor faglig stolthed.

 

 


Jacob Geisler Elmgreen (Jagt)

Jakob er en yderst sympatisk og meget flittig ung mand, som går rigtig meget op i jagt. Det er efterhånden nogen år siden Jakob fik sit jagttegn, men inden da har han ofte været med sin far på jagt både herhjemme og i Sverige. Jakob har stadig sin første elg tilgode, men han kæmper kampen, og er i Sverige hvert år. Jacob er elev hos Jægeren og Lystfiskeren hvor hans arbejdsområde er beklædning. Jacob varetager opgaver som bestilling af varer, indretning af butikken, samt ekspeditioner med kunder. Han har allerede nu, på trods af sin unge alder, stor erfaring i jagten og ved, hvad det drejer sig om, når det kommer til rådgivning omkring jagt. Indimellem bliver det også til en tur med fiskestangen efter søens gedder og aborrer. Jacob træffer du i butikken hver dag med et kæmpe smil, en god historie og en masse energi.

 


Frederik Nielsen (Fiskeri)

Butikkens måske mest smilende og charmende medarbejder finder du i Frederik. Han har i lang tid brugt alt sin fritid på fiskeri, hvor han behersker både fluestagen såvel som spinnestangen. Frederik har dog siden hen erhvervet sig sit jagttegn og tiden er ikke, hvad den har været, når man går lige så passioneret til værk som Frederik.

Som sagt favner Frederiks kompetencer bredt og hans erfaringer indenfor flue, spinne og orme fiskeriet rækker langt, men det stopper ikke her, han kan dog ikke stå for en tur til havs. Spændingen og udfordringerne til havs efter værdsætter han nemlig lige så højt, som han gør med stilheden og freden ved fluebinding. Frederik står mange gange med større fluebindingsopgaver, når vi har specielle ønsker om fluemønstre fra kunder, hvilket han klarer til UG.

Efter jagttegnet er kommet i hus har Frederik ikke lagt stille. Han har jaget stort som småt og tager ikke på jagt uden at tro på, da Frederik ikke går til en opgave for at udføre den halvt. 
Frederik elsker et godt grin, og der er altid smil på læben, når han træder ind af døren, og sådan vil du også blive mødt af ham i butikken. Men tag endelig ikke fejl! Frederik er en ung mand, der ved, hvad han taler om. 

 


Ole Rex Frederiksen (Jagt)

Alderspræsidenten hos Jægeren og Lystfiskeren og passioneret jæger og lystfisker. Det er blevet til en hel del jagter igennem årene, og deraf en masse spændende historier. Kombineret med Oles livserfaring, og evnen til at fortælle en god historie, gør det ham til en rigtig hyggelig person, som trods sin alder, der er overgået pensionen, faktisk gør ham helt uundværlig her i butikken. Desuden er Ole far til Morten, og har på bedste vis formidlet interessen videre til sønnike. Ole er altid klar med en kop kaffe og en god snak.


Aksel Høyer (Fiskeri)

Her møder i butikkens nye yngste medarbejder. Aksel er passioneret lystfisker, og hans hjerte brænder for alt slags fiskeri. Han jagter gedderne i den lokale branddam, ørrederne i fjorden, multerne på Mallorca og karperne i Møllesøen. Alt der svømmer under vandet og kan jagtes med fiskestangen har Aksels interesse. Sidste nydt er, at han nu har kastet sig over jagttegnet, så nu får han endnu mindre til tid til lektierne. Aksel kommer og hjælper os i butikken efter skoletid en dag om ugen og nogle gange i weekenden. Altid med smil og glimt i øjet. 

 

 

 


Alex Henriksen (Web & elektronik)

Her er manden, som sørger for, at alt det tekniske hos Jægeren og Lystfiskeren fungerer optimalt, så som hjemmesiden, PC'er, GPS udstyr m.m. Der er jo efterhånden kommet meget elektronik ind i jagten. Alex sidder på kontoret, og har ingen kontakt med kunderne, så det er kun personalet, der har fornøjelsen af Alex's hyggelige selskab.

 


Mille (Jagthund)

Mille, som er en ung springerspaniel, som er ansat som butikshund-elev. Mille er nu kommet så lang i sin uddannelse at hun nu er at finde i butikken, hvor hun gladelig tager imod kunderne.

Vi håber, at I vil være med til at tage godt i mod hende og respekter hendes middagslurer, som I er så gode til med alle os andre.