Eksperterne i Jægeren & Lystfiskeren

Eksperterne i Jægeren & Lystfiskeren

 

Hos Jægeren & Lystfiskeren har vi et stort udvalg af jagtudstyr, fiskegrej og beklædning. Vi er erfarne jægere og lystfiskere, så hos os kan du altid få fagkyndig vejledning. 

 

 

 


 

 

Morten Rex Frederiksen (Jagt)

Morten er indehaveren af Jægeren og Lystfiskeren. En butik, som han har drevet med stor passion og dygtighed i snart 20 år. Hos Jægeren og Lystfiskeren er vi utrolig glade for vores søde, kærlige, dygtige og meget energiske leder. Ham kan vi kun sige godt om. Når alt dette er sagt, så har Morten egentlig mange opgaver i løbet af en dag. Hans primære ansvarsområder er dog jagtafdelingen med indkøb af våben og ammunition. Men det allerbedste han ved, det er, når han får lov at ekspedere kunder i butikken. Han elsker handel, og det er uanset om, det er salg af våbenolie eller et jagtgevær, som han skal hjælpe kunderne med. Morten har, som nævnt, rigtig mange års erfaring indenfor branchen og er aktiv jæger, når ellers tiden er til det. Men når man både skal passe butik og være far, så er tiden ikke som for 20 år siden. Fasan-og andejagter bliver, der ikke helt så megen tid til som tidligere. Glæd dig til at møde Morten i butikken. Han er altid pyntet med et stort smil og glimt i øjet og klar til at hjælpe dig godt på vej. 

 

 


  

Dennis Deleuran (Fiskeri)

Fast mand i fiskeafdelingen igennem snart 20 år. Dennis varetager primært indkøb af diverse fiskeartikler såsom Guideline, Orvis, Arctic Silver, Savagegear, Penn, Shimano m.fl. Fluefisker om en hals og i det hele taget meget aktiv lystfisker, når tiden ellers tillader det. I sommerperioden er han også at finde langs Lindenborg Å, hvis ellers han ikke fisker laks i en af Norges mange elve. Dennis har fisket i mange af de norske elve, men har altid haft en stor kærlighed til livet og laksefiskeriet i Finmarken, Norge. Når det kommer til kystfiskeri, er han helt på toppen, der er ikke mange kyststrækninger tilbage i Danmark, hvor han ikke har været med stangen. Derudover bliver det også til en pirketur i ny og næ samt en tur med haglbøssen efter en and eller gås. Helhedsbilledet af Dennis er, at han elsker naturen i sin helhed. Derfor er han meget bred i hans ekspertviden, så skal du have hjælp til andet end stænger, skydehoveder, hjul m.m., så kan han helt sikkert også hjælpe dig i jagtafdelingen med hans altid smilende og serviceminded sind. 

 

 


 

Jacob Vendelbo (Jagt & fiskeri)

Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi et alsidigt og dygtigt hold af medarbejdere, som hver især har specielle faglige kompetencer. Jacob er en af dem, som vi nok kan betegne som en slags blæksprutte, fordi Jacob kan rigtig mange ting. I øjeblikket er han en slags tovholder på vores webshop, hvor han bl.a. redigerer hjemmeside, designer kataloger og reklamer m.m. Sidste nyt er, at Jacob er begyndt på universitet, hvilket betyder, at han ikke er lige så ofte i butikken som vanligt. Han er stadig en stor del af Team Jægeren og Lystfiskeren, men grundet det store arbejde med webshop og diverse vil han ikke bruge lige så meget tid i butikken og til ekspedition af kunder. Noget af det måske allerbedste ved Jacob er hans gode humør, smil og humoristiske væsen, som vi bestemt nyder godt af hos Jægeren og Lystfiskeren. Det er også noget du, som kunde vil opleve når det er Jacob, som står klar til at yde dig sin bedste service.

 


 

Emil Skagbæk (Jagt)

Emil har efterhånden været ansat i en del år, hvilket vi sætter stor pris på. Emil er udlært hos Jægeren og Lystfiskeren, inden for salg og service, men har været udlært inden for jagtens mange former og muligheder i mange år. Når vi andre bruger søndag aften på at se nyhederne eller en god film, så læser Emil om ammunition, kalibrer, dådyrjagt, gåsejagt, vildtpleje, måneskinsjagt på vildsvin eller måske rævejagt med kald. Han er indbegrebet af en rigtig jagtnørd på den helt gode måde. Han ved derfor også rigtig meget om jagt, lokkekald, kalibrer, ammunition og meget andet. Derudover har han arbejdet med jagt i både Sverige og på Langeland, så han er helt sikkert god for et par råd eller 3. At lystfiskeri også har en stor plads i Emils hjerte må vi endelig ikke glemme. Han er nok butikkens mest entusiastiske geddefisker, og fanger gedder både med flue, softbait, wobler og andet godt. Emil har fluefisket i mange år, og generelt er han en meget alsidig lystfisker, så han er helt bestemt meget kompetent, når det kommer til det meste fiskeri. Emil vil betjene dig med sit oprigtigt rolige og behagelige væsen.

 


 

Emil Bostrup (Jagt)

Hos Jægeren og Lystfiskeren elsker vi folk med højt humør, gå på mod og mange kompetencer, og her må vi nok sige, at Emil B. udfylder rollen til fulde. Emil har mange opgaver hos Jægeren og Lystfiskeren i løbet af en dag, og det er opgaver, som han tager fuldstændig seriøst, og som han løser til stor tilfreds for både os, men også for vores mange kunder. Emil sørger blandt andet for, at webshoppen er opdateret, brugervenlig, moderne og fuld af gode tilbud. Han arbejder også lidt i periferien med Facebook samtidig med han forsøger at holde struktur og orden i baglokalet. Struktur og planlægning er vigtigt og mange gange er det også Emil, der står med planlægningen af diverse events hos Jægeren og Lystfiskeren. Rent jagtmæssigt er Emil vild med pramjagt, hvide anorakker, lokkefugle, kolde vinterdage og vilde andetræk hen over fjorden. Efterfølgende er det kærligheden til maden, vildtet og måden det tilberedes på. Mange år i restaurationsbranchen har sat sit præg og fornægter sig ikke, når talen falder på mad og vin. Sidst men ikke mindst er han også blevet bidt af lystfiskeriet, hvor flue, blink og pirkestangen bliver luftet så snart der er tid. I butikken møder du en Emil med glimt i øjet, der med sin rolige og behagelige personlighed vil betjene dig med stor entusiasme og oprigtighed.

 


 

Jeppe Jacobsen (Jagt)

Jeppe er hos Team Jægeren og Lystfiskeren en rigtig handyman. Jeppe klarer alle små som store opgaver og bukker aldrig under for det store pres, han får. Er det kaffemaskinen, der er i stykker, eller fadølsanlægget, der driller, så fikser Jeppe det hver gang. Jeppe er efterhånden en erfaren medarbejder i butikken, og vi har haft stor glæde af ham i en del år. Igennem årene har han også tilegnet sig en utrolig stor viden omkring jagt, våben, udstyr og beklædning. Jeppe er en yderst behagelig ung mand at møde i butikken, og han vil tage imod dig med stor ekspertise om jagt, samt stor faglig stolthed. Jeppe vil du primært møde i eftermiddagstimerne eller i weekenden, da han til daglig læser til Maskinmester.

 


Jacob Geisler Elmgreen (Jagt)

Jakob er en yderst sympatisk og meget flittig ung mand, som går rigtig meget op i jagt. Det er efterhånden nogen år siden Jakob fik sit jagttegn, men inden da har han ofte været med sin far på jagt både herhjemme og i Sverige. Jakob har stadig sin første elg tilgode, men han kæmper kampen, og er i Sverige hvert år. Jacob er elev hos Jægeren og Lystfiskeren hvor hans arbejdsområde er beklædning. Jacob varetager opgaver som bestilling af varer, indretning af butikken, samt ekspeditioner med kunder. Han har allerede nu, på trods af sin unge alder, stor erfaring i jagten og ved, hvad det drejer sig om, når det kommer til rådgivning omkring jagt. Indimellem bliver det også til en tur med fiskestangen efter søens gedder og aborrer. Jacob træffer du i butikken hver dag med et kæmpe smil, en god historie og en masse energi.

 


 

Frederik Nielsen (Fiskeri)

Butikkens måske mest smilende og charmende medarbejder finder du i Frederik. Han har i lang tid brugt alt sin fritid på fiskeri, hvor han behersker både fluestagen såvel som spinnestangen. Frederik har dog siden hen erhvervet sig sit jagttegn og tiden er ikke, hvad den har været, når man går lige så passioneret til værk som Frederik.

Som sagt favner Frederiks kompetencer bredt og hans erfaringer indenfor flue, spinne og orme fiskeriet rækker langt, men det stopper ikke her, han kan dog ikke stå for en tur til havs. Spændingen og udfordringerne til havs efter værdsætter han nemlig lige så højt, som han gør med stilheden og freden ved fluebinding. Frederik står mange gange med større fluebindingsopgaver, når vi har specielle ønsker om fluemønstre fra kunder, hvilket han klarer til UG.

Efter jagttegnet er kommet i hus har Frederik ikke lagt stille. Han har jaget stort som småt og tager ikke på jagt uden at tro på, da Frederik ikke går til en opgave for at udføre den halvt. 
Frederik elsker et godt grin, og der er altid smil på læben, når han træder ind af døren, og sådan vil du også blive mødt af ham i butikken. Men tag endelig ikke fejl! Frederik er en ung mand, der ved, hvad han taler om. 

 


Ole Rex Frederiksen (Jagt)

Alderspræsidenten hos Jægeren og Lystfiskeren og passioneret jæger og lystfisker. Det er blevet til en hel del jagter igennem årene, og deraf en masse spændende historier. Kombineret med Oles livserfaring, og evnen til at fortælle en god historie, gør det ham til en rigtig hyggelig person, som trods sin alder, der er overgået pensionen, faktisk gør ham helt uundværlig her i butikken. Desuden er Ole far til Morten, og har på bedste vis formidlet interessen videre til sønnike. Ole er altid klar med en kop kaffe og en god snak.


Aksel Høyer (Fiskeri)

Her møder i butikkens nye yngste medarbejder. Aksel er passioneret lystfisker, og hans hjerte brænder for alt slags fiskeri. Han jagter gedderne i den lokale branddam, ørrederne i fjorden, multerne på Mallorca og karperne i Møllesøen. Alt der svømmer under vandet og kan jagtes med fiskestangen har Aksels interesse. Sidste nydt er, at han nu har kastet sig over jagttegnet, så nu får han endnu mindre til tid til lektierne. Aksel kommer og hjælper os i butikken efter skoletid en dag om ugen og nogle gange i weekenden. Altid med smil og glimt i øjet. 

 

 

 

 


Alex Henriksen (Web & elektronik)

Her er manden, som sørger for, at alt det tekniske hos Jægeren og Lystfiskeren fungerer optimalt, så som hjemmesiden, PC'er, GPS udstyr m.m. Der er jo efterhånden kommet meget elektronik ind i jagten. Alex sidder på kontoret, og har ingen kontakt med kunderne, så det er kun personalet, der har fornøjelsen af Alex's hyggelige selskab.

 


Mille (Jagthund)

Mille, som er en ung springerspaniel, som er ansat som butikshund-elev. Mille er nu kommet så lang i sin uddannelse at hun nu er at finde i butikken, hvor hun gladelig tager imod kunderne.

Vi håber, at I vil være med til at tage godt i mod hende og respekter hendes middagslurer, som I er så gode til med alle os andre.