Om os
    

Hos Jægeren & Lystfiskeren har vi et stort udvalg af jagtudstyr, fiskegrej og beklædning. Vi er erfarne jægere og lystfiskere, så hos os kan du altid få fagkyndig vejledning.

Forretningen har eksisteret som jagt- og fiskeriforretning siden 1981, og selve lokalerne stammer helt tilbage til 1600 tallet. De fritliggende bjælker og det gamle stengulv danner rammerne om en hyggelig atmosfære, som skal opleves - så kom ind og se de sidste nyheder i et inspirerende miljø.


Mød medarbejderne


Morten Rex Frederiksen (jagt)

Morten er indehaveren af Jægeren og Lystfiskeren, og ansvarlig for jagtafdelingen, med indkøb af våben, ammunition, beklædning m.m. Morten har mange års erfaring indenfor branchen, og er meget aktiv jæger, når ellers tiden er til det. Fasan og andejagt er den foretrukne jagtform, hvor også Mortens hund Walther glædeligt deltager, men en god bukkejagt går man selvfølgelig ikke af vejen for. Morten er altid behjælpelig, og meget kompetent indenfor branchen, med efterhånden rigtig mange års erfaring.


Dennis Deleuran (fiskeri)

Fast mand i fiskeafdelingen, hvor han varetager indkøb af fiskeartikler som Guideline, Loomis, Shimano m.fl. Fluefisker om en hals, og i det hele taget meget aktiv lystfisker, når ellers tiden er til det. I sommerperioden er han ofte at finde langs Lindenborg å, hvis ellers han ikke er i Norge for at fiske laks, hvilket har en stor plads i hans hjerte. I forårsmånederne går turene oftest til Mariager fjord og Limfjorden For 5 år siden fik Dennis også jagttegn, så når vi kommer hen i oktober og november måned, står der ofte andejagt på weekendens program. Så udover en stor viden omkring stænger, skydehoveder, hjul m.m. kan han altså også være dig behjælpelig på jagtsiden. Altid smilende og serviceminded.


 

Jacob Vendelbo (jagt & fiskeri)

Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi et alsidigt og dygtigt hold af medarbejdere, som hver især har specielle faglige kompetencer. Jacob er en af dem, som vi nok kan betegne som en slags blæksprutte, fordi Jacob kan rigtig mange ting. Jacob står bl.a. for ekspedition af varer købt i webshoppen, han redigerer hjemmeside, designer kataloger, ekspederer kunder, går på jagt og fisker og lidt motion bliver det også til, når der er tid til det. Det måske allerbedste ved Jacob er hans gode humør, smil og humoristiske væsen, som vi bestemt nyder godt af hos Jægeren og Lystfiskeren. Det er også noget du, som kunde vil opleve når det er Jacob, som står klar til at yde dig sin bedste service.  


Emil Skagbæk (Jagt)

Emil har vi haft glæde af de sidste par år, hvor han har været ansat som elev indenfor salg og service. Emil er nu udlært , men inden for jagten har han været udlært i mange år. Når vi andre, søndag aften ser nyhederne, eller en god film, så læser Emil om ammunition, kalibrer, dådyrjagt, gåsejagt, vildtpleje, måneskinsjagt på vildsvin, eller måske rævejagt med kald. Han er indbegrebet af en rigtig jagtnørd, men helt klart på den gode måde. Emil ved rigtig meget om jagt, lokkekald, kalibrer, ammunition og meget andet, og har Sverige så her kan du altid få et godt råd. Emil vil betjene dig med sit oprigtigt rolige og behagelige væsen.

 

Frederik Hollensen (Jagt) 

Et nyt ansigt hos Jægeren og Lystfiskeren, men ikke nyt på den måde. Frederik har vi haft fornøjelsen af at kende i mange år, både som praktikant, men også som kunde. Nu er han ansat på fuld tid, og det ser vi meget frem til. Frederik er ivrig jæger og elsker alt jagt. Dog har han en vis forkærlighed for rævejagt, da det er en udfordrende og krævende jagt. Hans største jagtoplevelse, tilfaldt ham den 16. maj i 2015, hvor han efter 20 minutter, med et perfekt bladskud, kunne levere en flot seksænder. Hans ivrige arbejdsglæde sætter vi stor pris på og du møder ham i butikken, altid glad, smilende og klar med en hjælpende hånd. 

Jeppe Jacobsen (Jagt)

Til daglig slår Jeppe sine folder på gymnasiet, men så snart han kan se sit snit, finder han geværet frem, og så er det ikke godt at være jaget vildt. Når han ikke læser, eller går på jagt, så arbejder han heldigvis her hos os, og det har han efterhånden gjort i mange år, hvor han bl.a. varetager kundeekspeditioner med stor faglig stolthed, forsendelse af varer, samt prismærkning og udpakning af varer. Jeppe er en ung mand, med smil på læben og altid meget behjælpsom.


 

Jacob Geisler Elmgreen (jagt)

Jakob er en yderst sympatisk og meget flittig ung mand, som går rigtig meget op i jagt. Det er efterhånden nogen år siden Jakob fik sit jagttegn, men inden da har han ofte været med sin far på jagt både herhjemme og i Sverige. Jakob har stadig sin første elg tilgode, men han kæmper kampen, og er i Sverige hvert år. Han har allerede nu, på trods af sin unge alder, stor erfaring udi jagten og ved, hvad det drejer sig om, når det kommer til rådgivning omkring jagt. Indimellem bliver det også til en tur med fiskestangen efter søens gedder og aborrer. Jacob træffer du i butikken, hver onsdag, samt i weekenden, hvor han vil yde dig sin bedste betjening.


 
Frederik (fiskeri)

Yngste mand i staben hos Jægeren og Lystfiskeren hedder Frederik, og er vist det, man kan betegne som lystfisker om en hals. Frederik er blot 15 år gammel, men super dygtig og meget alsidig lystfisker, som fisker både med flue, spin og orm, men samtidig også sætter stor pris på en havfisketur, efter alt hvad dybet gemmer på. Frederik elsker et godt grin og der er altid smil på læben når han træder ind af døren. Sådan bliver du også mødt i butikken og tag endelig ikke fejl....Her er der en ung mand, som ved hvad han taler om.

 

Ole Rex Frederiksen (jagt)

Alderspræsidenten hos Jægeren og Lystfiskeren og passioneret jæger og lystfisker. Det er blevet til en hel del jagter igennem årene, og deraf en masse spændende historier. Kombineret med Oles livserfaring, og evnen til at fortælle en god historie, gør det ham til en rigtig hyggelig person, som trods sin alder, der er overgået pensionen, faktisk gør ham helt uundværlig her i butikken. Desuden er Ole far til Morten, og har på bedste vis formidlet interessen videre til sønnike. Ole er altid klar med en kop kaffe og en god snak.


 

Emil Bostrup (Jagt)

Endnu en ivrig jæger, som du møder med et smil og særlig glimt i øjet. Emil har været ansat hos Jægeren og Lystfiskeren siden foråret 2015, men i det daglige passer han sin skolegang, så ham træffer du mest i weekenden. Emil elsker jagt, med alle jagtens facetter, men har også en hemmelig hobby, som han hygger sig rigtig meget med når han ikke jagter, arbejder eller går i skole. 

Alex Henriksen (Web & elektronik)

Her er manden, som sørger for, at alt det tekniske hos Jægeren og Lystfiskeren fungerer optimalt, så som hjemmesiden, PC'er, GPS udstyr m.m. Der er jo efterhånden kommet meget elektronik ind i jagten. Alex sidder på kontoret, og har ingen kontakt med kunderne, så det er kun personalet, der har fornøjelsen af Alex's hyggelige selskab.


Walther (jagthund)

Den nu efterhånden aldrende og evigt godmodige jagthund Walter, er næsten altid at finde i butikken, hvor han, udover at holde hundekurven varm, altid sørger for den rigtige stemning. Walter er en Engelsk Springerspaniel, som med alderen har fået en hvis forkærlighed for mad.