Tilbud

Hatsan Flash QE PCP - 4,5 mm

3.999,95 DKK 5.099,95 DKK


Hatsan Flash QE PCP-luftgevær er nyhed her i butikken. De kraftige luftgeværer er blevet ganske populære, og nu kan vi tilføje endnu et PCP luftgevær til sortimentet. Flash QE har et væld af fede egenskaber og har blandt andet både en stor luftcylinder og indbygget lyddæmper, der medvirker til at reducere støjen. 

Luftgeværet har en 165cc luftcylinder, der blandt andet kan fyldes med en PCP-pumpe eller -kompressor. Du kan følge påtankning via det indbygget lufttrykmanometer, og så snart tanken er fyldt kan du afgive helt op i mod 100 skud per påfyldning. Det medfølgende magasin kan rumme hele 14 skud, så det skal fyldes nogle gange, før du igen skal til at fylde luftgeværet med luft.

Vores Hatsan Flash QE kommer i en 4,5 mm og har en udgangshastighed på 325 m/s med almindelig hagl. Den høje udgangsrhastighed resulterer også i en del lyd fra geværet, når der skydes, hvilket dæmpes med Hatsans egen QE-lyddæmper, der er indbygget i denne model. Denne dæmper lyden med mod 50% uden, at dert har indflydelse på præcisionen og udgangshastigheden. Derudover har geværet også et Hatsan Quattro, der er et 2-trins justerbar aftræk, der tillader to former for sikring. 

Flash QE kommer med et syntetisk skæfte, der ikke kræver noget vedligehold. Endvidere er skæftet udstyret med en dobbelt kindpude, der gør det anvendeligt til både venstre og højre skytter. Ligesom der også er både tommelfingerhul og skulderpude. 

 

Vi gør opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år, før du må købe og anvende et luftgevær i Danmark. Så længe geværet er i kaliber 4,5 mm, så er jagttegn ikke påkrævet, og der er heller ingen specielle krav til opbevaring.