Water Wolf Undervandskamera

Tilbud

Water Wolf Undervandskamera

999,00 DKK 1.499,95 DKK

stk.
  • Se den i butikken
  • Vi bytter med et smil
  • 14 dages returret
Et produkt med rigtig mange anvendelsesmuligheder, som egentlig er udviklet til undervandsoptagelser under predatorfiskeri. Men kameraet kan naturligvis også håndføres. Under vandet giver Waterwolf dig et stort indblik i, hvorfor fiskene ikke hugger eller hvordan de gør! Et kamera som naturligvis også afslører bundforhold / struktur og giver dig hugget i bedste HD video-kvalitet (1280x720 - 30 Frames pr. sek.) til evt. senere brug sammen med fight-optagelser.


Et suverænt hjælpemiddel, når der skal testes agn og bevægelsesmønster på dine agn ved feks. forskellige hastigheder. Waterwolf kameraet er meget kompakt, der er indbygget køl, så det ikke rotere om sig selv og med en egenvægt på under 100g., så det er både nemt at kaste med ved aktivt fiskeri eller til brug ved kastefiskeri, trolling / dørgning, medefiskeri, specimenfiskeri mm.. mulighederne er mange!


Waterwolf kameraet vandt allerede i år (2014-2015sæsonen) prisen for bedste nye produkt på den store Efftex grejmesse.


Water wolf kameraet har et indbygget batteri, som har en levetid på op til 4 timers optagelse & det oplades nemt via USB.Kameraet er testet ned til 100meterrs dybde / 300 fod, men det kræver muligvis ekstra lys for bedste optagelse i så stor dybde. Billedkvaliteten afhænger naturligvis af klarheden på vandet & lysmængden, hvor der optages.

Videooptagelserne lagres på et Micro SD kort, som skal købes seperat. Det anbefales at bruge min. 16GB hukommelseskort, hvis der skal optages uafbrudt, da 4 timers optagelse vil kunne fylde dette!Waterwolf understøtter microSD cards på 2-32GB.


Dette medfølger I kassen:


1 stk Waterwolf kamera incl. genopladeligt batteri.

1 stk. Gliderig + flydeagregat for flere monteringsmuligheder/optagelsesvinkler.

3 stk. messing vægte for fintuning af kameraet.Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0

Kunder der har købt dette produkt har også købt