Udsolgt

KystCup 2022

Produktet er udsolgt.

125,00 DKK


 

KYSTCUP D. 29-30. APRIL 2022
Det er med stor glæde, vi igen kan invitere alle vores engagerede og glade kunder til vores årlige Jægeren og Lystfiskerens Kystcup 2022. Det er en særlig stor glæde for os i år, da vi nu, atter får muligheden for at afholde kystcuppen helt præcis som vi gerne vil, med indvejning, lodtrækninger, grillede pølser, præmieoverrækkelse og hyggeligt samvær. Vi glæder os til igen, at møde jer i fiskebeklædning, vejrbidte i ansigtet, med fiskeskæl på hænderne og spændende fiskeberetninger. Det er nemlig sådan vi allerhelst vil afholde vores Kystcup.
 
 
NYT NYT NYT
Kystcuppen starter i år fredag d. 29. April kl. 15.00 og slutter igen lørdag d. 30. april kl. 15.00. Der vil være masser af gode præmier i forskellige kategorier og lodtrækningspræmier ved indvejningen. Der kan købes billetter i butikken, og der kan købes billetter på vores webshop. Hvis du køber din billet senest d. 1. April, så får du kvit og frit et lækkert Westin blink med i prisen til en værdi af kr. 60,-  Billetten koster 125,-, både i butikken og her på vores webshop. 
 
 
KYSTCUP REGLER 2022 - VIGTIGT AT DU SÆTTER DIG IND I KONKURRENCENS REGELSÆT!
 
Kystcuppen afholdes igen i år således, at der må fiskes i hele Limfjorden, tidevandsrenderne ved Egense og Dokkedal samt Mariager Fjord. Konkurrencen starter kl. 15.00 fredag, og der kan indvejes fisk fredag indtil kl. 18.00 og igen fra lørdag morgen kl. 9.30. Fanger du nu en god fisk i tidsrummet mellem fredag kl. 18.00 - lørdag morgen kl. 9.30, så skal du tage et par billeder af din fisk og sende det til os på sms 21 51 62 28. Ydermere, så vil det være super godt at opbevare din fisk køligt. Pak den ind i fugtige håndklæder og derefter i en køleboks/taske, så holder den sig fint frisk til indvejning. 
 
Kun fiskeri fra kysten er tilladt. Dvs. at det er ikke tilladt at fiske fra eller benytte sig af flydering, pontonbåd, havkajak eller anden lignende flydende genstand, ej heller tømmerflåde:-). Altså kun fiskeri fra kysten iført waders, gummistøvler eller lign. er tilladt. På den måde er konkurrencereglerne 100% ens for alle, og det synes vi hos Jægeren og Lystfiskeren er mest fair. 
 
Konkurrencen slutter kl. 15.00, og absolut sidste frist for indvejning er kl. 15.15. Herefter vil der være præmieoverrækkelse for de største fisk samt lodtrækningspræmier med udgangspunkt i billetten.
 
Kun fisk der overholder Fultons konditionstabel kan deltage i konkurrencen. Fultons konditionstabel finder du længere nede på siden.
 
Rigtig mange lystfiskere har stor fokus på catch and release, og tager kun de fisk, som de har brug for. Det betyder, at rigtig mange genudsætter deres fangst, også selvom det måske kunne udløse en præmie. I år trækker vi lod om et gavekort på kr. 1000,- blandt alle indsendte fotos på dagen af fisk, som er blevet genudsat. Vinderen kåres mandag d. 2. Maj og får direkte besked.
 
Når man siger ja til at deltage i Jægeren og Lystfiskerens Kystcup 2022, så siger man automatisk ok til, at vi må bruge evt. billeder taget under konkurrencen, eller tilsendt til os på mail eller sms, til videre brug i markedsføringsafdelingen. 
 
 
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL INDVEJNINGEN
Vi elsker at få folk ind til indvejningen, så vi kan hører om jeres dejlige fiskeoplevelser på dagen. Også selvom I ikke har fanget noget, vil vi rigtig gerne se jer. Derfor har vi i år nogle fantastiske præmier, som vi trækker lod om på billetten, når konkurrencen er slut. Som sædvanligvis vil der blive tændt op i grillen, og der vil blive serveret skønne grillede frankfurter, kolde fadøl og sodavand. Det er ganske gratis og med i billetprisen. Så der er al mulig god grund til at kigge forbi ;))
 
Som altid, gælder det om at fange tungeste havørred og tungeste hornfisk. I tilfælde af to lige tunge fisk, vil vinderen være den korteste af de to. 
 
Præmieoversigt for Havørred:
1. Præmie - Gavekort på kr. 5000,- til køb af Guideline fiskeudstyr
2. Præmie - Gavekort på kr. 2000 til køb af Penn/ABU fiskeudstyr
3. Præmie - Gavekort på kr. 1500,- til køb af Daiwa fiskeudstyr
4. Præmie - Gavekort på kr. 1000,- til køb af Savagegear fiskeudstyr
5. Præmie - Gavekort på kr. 800,- til Shimano fiskeudstyr
6. Præmie - Gavekort på kr. 700 til køb af Orvis fiskeudstyr
 
Præmieoversigt for Hornfisk:
1. Præmie - Gavekort på kr. 2500,- til køb af Savagegear fiskeudstyr
2. Præmie - Gavekort på kr. 2000,- til køb af Daiwa fiskeudstyr
3. Præmie - Gavekort på kr. 1500,- til køb af Penn fiskeudstyr
4. Præmie - Gavekort på kr. 500,- til køb af blandet endegrej
 
Lodtrækningspræmier på din kystcupbillet:
1x gavekort a kr. 1500,- til fiskeudstyr
1x gavekort a kr. 1000,- til fiskeudstyr
1x gavekort a kr. 500,- til fiskeudstyr
 
 
FULTONS KONDITIONSTABEL FOR HAVØRREDER:
Konditionstabel - Fiskekonkurrencer.dk

Kunder der har købt dette produkt har også købt