Guideline Exceed

Tilbud
Guideline Exceed 10' #7 inkl Guideline Realmaster 6/8

Guideline Exceed 10' #7 inkl Guideline Realmaster 6/8

1.999,95 DKK 4.200,00 DKK

stk.
  • Se den i butikken
  • Vi bytter med et smil
  • 14 dages returret

Vi har sammensat et super tilbud på en yderst god fluestang 10´ #7 med et fantastisk Guideline hjul. Sættet her er monteret med en guideline flueline. 

 

Bemærk: Realmaster hjulet er et demo hjul. Det har været vist til udstilling, derfor er det et demo hjul. Hjulet fejler ingenting og der er stadig almindelig reklamationsret på det

 

Info om stangen

Guideline Exceed er baseret på de bedste stænger fra det sidste årti, bare i en ny fortolkning. Med udgangspunkt i, og med erfaring fra tidligere serier er Exceed blevet produceret, og er endt ud som Guidelines bedste fluestang i mellempris-klassen.

 

Exceed findes i et væld af forskellige stænger, både enhånds-, switch og tohånds-stænger. Hver eneste stang har sin egen unikke blanding af japanske carbonfibre, som giver stangen sin helt egen kraft og styrke. Den store ekspertise som Guidelines chefdesigner Leif Stävmo (tidligere verdensmester i fluekast) og holdet af ingeniører på fabrikken besider, har resulteret i en stangserie, som med garanti kommer til at give brugeren et smil på læben. For hver stang der er blevet produceret er Guidelines team bare blevet mere og mere imponeret, hvilket også har givet stangen sit navn: Exceed.

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0