Guideline ULS Multitip WF

1.119,95 DKK


Beskrivelse

ULS WF Multi Tip fuldender Ultra Light Scandi-konceptet! Denne line er det perfekte valg, når du ikke vil have loop til loop overgang mellem skydehoved og skydeline Denne flueline er baseret på ULS Multi Tip Body'en, men den har fået tilføjet mere til bagtaperingen, overgangsektion og selvfølgelig skydelinen. Dette giver dig mulighed for at fiske fluen helt ind uden at blive generet, af overgangen mellem skydeline og klumpen, der rammer løberingene under indtag. ULS WF Multi Tip er designet til laks og havørredfiskeri med let udstyr i små og mellemstore åer og elve. Konceptet er også meget velegnet til bl.a fiskeri efter regnbuerne i Put and take'en. Her vil du hurtigt kunne omstille dit fiskeri fra flyd til synk. Linerne gradueret således at de dækker 2 klasser. F.eks en # 5/6 kan bruges på både en # 5 og # 6 stang. Hvilken der skal vælges afhænger af den anbefalede klumpvægt på din stang, og dine egne vægtpræferencer. Som en generel retningslinje siger vi følgende: Hvis du primært kaster underhåndskast er #5/6 linen bedst på en #5'er stang, hvorimod, hvis du hovedsageligt bruger overhåndskast, så passer #5/6'er linen bedst på en #6 stang.
 

Taperingen

Klumpen på denne line har den samme tapering, som på ULS Multi Tip Body, hvilket betyder, at de første 3 meter af klumpen består af udskiftelige spidser. Den medfølgende spids er flydende, løse ULS-spidser i forskellige densiteter (synkehastigheder) kan købes separat. ULS-tip på 10 ft og 4gram passer perfekt. Hvis du vil have lidt mere vægt og vil eksperimentere lidt, er Compact / Xchange tip på 12ft og 6gram et spændende alternativ til linerne i # 7/8 og # 8/9. Selve skydelinen flyder og har 3 m bagtapering, i koblingen mellem klumpen og skydelinen. Dette gør linen mere slidstærk og det bevirker også, at man kan kaste med lidt mere overhæng. Sammenlignet med et skydehoved, hvor du selv kobler skydelinen på, har denne line bedre stabilitet og kan modstå lidt mere overhæng, når du kaster overhåndskast.

 

Farven på klumpen er Sky Blue med Sunrise Yellow skydeline. Farven på skydelinen går halvvejs op på bagtaperingen således, at det er nemt at se, hvor meget line du behøver at have ude når du kaster. Total klumplængde inklusiv spids er 7 meter i klasse #5/6 og #6/7 og 7,5m i klasse #7/8 og #8/9. Overgangen mellem skydehoved og skydeline kommer i tillæg. Total lengde er 25m i klasse #5/6 og #6/7 og 27,5m i klasse #7/8 og #8/9, linerne kommer med løkker i begge ender og laser id markering på fronten for nem identificering. 

 

 


TLT (Triple Layer Technology) & Direct Contact Core 

Fremtidens flueliner består av en revolutionerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre forskellige hårdheder i coatingen. Dette gøres for forbedre kasteegenskaber, slidstyrke og bedre kontakt med fiskeneUlike. TLT gør at Guideline kan producere liner som flyder godt og slipper vandet meget mere effektivt. Taperingen er bygget op på Guidelines multifilament kerne; Direct Contact med bare 6% stræk.