Swarovski Z8i 1,7-13,3x42

Pris fra 24.700,00 DKK


I Z8i modellerne har swarovski formået at sætte helt nye standarter for ydelse i kraft af sin 8x zoomfunktion, der kombinerer et stort synsfelt med en høj detaljenøjagtighed i hele synsfeltet.
 
Z8i 1,7-13,3x42 P er et alsidigt riffelsigte, der er ideelt til drivjagt og pyrsch. Det kombinere et usædvanligt synsfelt til drivjagt med des letvægtdesign, hvilket også gør sigtekikkerten optimal til bjergjagt
 
Efter mange års fokus på udvikling har Swarovski formået af implementere 8x zoomfunktionen i et slankt 30 mm midterrør.
Den ergonomiske forbedrede belysningsenhed giver bedre overblik over, hvad der sker, mens store knapper, der kan tilgåes fra oven sikrer en hurtig og pålidelig brug.
 
En særlig ny funktion er FLEXCHANGE sigtet, Det nye 4A-IF sigte er specifikt udviklet til drivjagt og har en oplyst ring, der kan slukkes og tændes vha. et tryk på en knap.
 
Som tilbehør kan det fleksible ballistiktårn konfigureres seperat vha. tre forskellige ringe og monteres med et enkelt klik. Det kan bruges som et top- eller sidetårn. Hvis det anvendes som toptårn, kan det kompensere for kuglefald og hvis det bruges som sidetårn, kan det anvendes til vindjustering eller estimering af foranhold