Garmin Alpha 100/T5 GPS

6.499,95 DKK


AVANCERET HUNDESPORING – FLERE HUNDE, BEDRE OVERBLIK OG HØJERE SIKKERHED. KVALITET FRA GARMIN - SPORING AF OP TIL 20 HUNDE ELLER ANDRE JÆGERE OP TIL 14,5 KM VÆK. BEDRE KONTROL – VIA GEOHEGN- OG RADIUS-ALARM, SEND LYD- OG VIBRATIONSSIGNALER TIL HUNDEN VIA T 5-HUNDESPORINGSHALSBÅNDET.


Intuitiv anvendelse - med en højopløselig og lysstærk 7,6 cm 3" farvetouchscreen, der kan betjenes med handsker.

Forudindlæst indhold - topokort over Europa og 1 års gratis abonnement af BirdsEye satellitbilleder medfølger.

Alpha 100 er et uvurderligt værktøj til jagt og hjælper dig med at få den optimale præstation fra dine brugshunde. Enheden ilføjer funktioner, som giver mere kontrol over hunden. Alpha er brugervenlig og giver dig mulighed for at spore hunde i marken med en rækkevidde på op til 14,5 km samt og levere deres nøjagtige position så ofte som hvert 2,5 sekund. Med Alpha kan du spore dine jagtkammerater og sende dem foruddefinerede meddelelser på deres Alpha.

Med flere håndholdte Alpha 100 og T 5-hundesporingshalsbånd kan du finde nøjagtige positioner for op til 20 hunde eller jægere på den store farvetouchscreen, der kan betjenes med handsker. Da Alpha 100 leveres med forudindlæst topokort over Europa, vil du altid kende dine omgivelser.

 

BEMÆRK AT ALPHA 100 IKKE KAN ANVENDES MED "ÆLDRE" DC-50 HALSBÅND!

 

Mulighed for at få topografisk/OSM kortpakke (kræver et 4/8Gb micro-sd kort)

OBS:
Vi gør opmærksom på at kortet er baseret på open source kortdata og der kan være mangler i enkelte områder - men kortet er meget komplet og nøjagtigt. Det dækker de fleste behov!

Pris: 500,- kr incl valgfrit kort, værdi: 899,- kr

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt