Guideline Fluesæt 5 (Kopi)

Tilbud

Guideline Fluesæt 4

3.999,95 DKK 5.460,00 DKK

Inklusiv gratis kastekursus

Vi kontakter dig efter dit køb

Dette sæt bør ejes af en hver fluefisker, der går op i funktionaliet, kvalitet og fluefiskeri. Den testvindene LPXe stang og Guidelines 4-cast line gør dette sæt forrygende til åen såvel som kysten. Stangen fåsi flere modeller, der gør den idelle under forhold begge steder. Det anbefales klart til fluefiskeren, der skal har udvidet sin samling eller har brug for en ny bedste ven. Sættet er ideelt den let øvet, øvet og meget øvet fluefisker, der alle med sikkerhed vil få stor fornøjelse af det.

Specificationer:

 
Guideline LPXe: Samtlige stænger i serien er produceret i en specialudviklet kulfiber. Opbygningen består af forskellige fibertyper, alle med unikke egenskaber. Stængerne er de monteret med frække titaniumsanodiserede alu-hjulholdere og etbenede øjne.
 
Guideline Favo. Favo er lavet i 906/2 aluminium. Et materiale som både er stærkt og let. Gennem
en unik proces, som består af både fræsning og støbning, får man et hjul med en finish som er enestående. Favo har en jævn og pålidelig bremse som fungerer fint til alle fiskearter.
 
Guideline Bullet eller Guideline Presentation. Med en god fluestang følger selvfølgelig også en fantastisk flueline. Dette sæt kan købes i mange forskellige størrelser. Fra # 6 og opefter vil det være en Guideline Bullet, som følger med sættet. I #5 og ned er det Guideline Presentation som er med. Begge liner er fantastiske og meget let kastede, uanset om du er begynder, let øvet eller rutineret kaster. Den korte klump lader stangen hurtig og skærer godt igennem vinden, hvis den er lidt til den kraftige side. 
Et helt igennem lækkert fluesæt, som vil følge dig imange år frem.
 
Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0