Tilbud

Gamo Black Maxim 4,5 mm Inklusiv kikkert

2.699,95 DKK 3.599,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Gamo Black Maxim er et luftgevær monteret med en rail hvor det er nemt at montere den medfølgende kikkert i. Det er ligeledes en muilghed ved dette luftgevær, at skyde over korn og kærv. Gamo Black Maxim er udviklet med en Gamo Power 33 mm Cylender der resultere en udgangshastighed med blyhagl på hele 335 m/sek.

 

Aftrækket på dette luftgevær er jursterbart for at opnå så høj en præcition ved skudafgivelse. Desuden er piben med mundingsbremse og lyddæmper, som reducere lyden sammenlignet med luftgeværer i med samme udgangshastighed, uden lyddæmper. 

 

Bagkappen på luftgeværet fra Gamo er en SWA kappe, som giver utrolig meget rekyldæmpning, så brugeren kan skyde mange skud uden at mærke rekyl

 

Kaliber: 4,5

 

Inklusiv: Welter 4x32 sigtekikkert

 

OBS: Som udgangspunkt foretager vi altid et rutinetjek af luftgeværene, inden vi sender dem afsted. Det vil sige, at vi altid har luftgeværerne ude af den originale emballage for at sikre, at der hverken er produktionsfejl eller mangler i det medfølgende grej. Ønskes denne gennemgang IKKE, må det gerne angives i en kommentar på ordren. 

 

OBS: Husk at du skal være 18 år for at erhverve dig et luftgevær i Danmark.