Tilbud

Gamo Roadster gen2 IGT 10x m/magasin - Inklusiv kikkert

2.699,95 DKK 2.899,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Gamo Roadster er et luftgevær udvilket så det både kan skyde med optik, men også over korn og kærv, hvis optikken fjernes. Profilen på dette gen 2 luftgevær er lavere, hvilket resultere i at det kan bruges med og uden optik.

 

Desuden er gen 2 luftgeværet med et 10x Quick Shot magasinsystem, som virker præcist ligesom det tidligere magasin. Når magasinet er fyldt, skal brugeren bare knække geværet, så falder haglet selv på plads. 

 

IGT-systemet er et gas-ram-system, hvor spændefjedderen er udskiftet med en type gascylender. Gascylenderen virker på den måde at når ladegrebet tages, sættes cylenderen under tryk, som frigives ved skud. IGT systemet har den fordel at det ikke slider på samme måde som en almindelig spændefjedder gør. Det kan ligeledes holde til flere skud end fjedersystemet

 

Inklusiv: 4x32 kikkert

 

OBS: Som udgangspunkt foretager vi altid et rutinetjek af luftgeværene, inden vi sender dem afsted. Det vil sige, at vi altid har luftgeværerne ude af den originale emballage for at sikre, at der hverken er produktionsfejl eller mangler i det medfølgende grej. Ønskes denne gennemgang IKKE, må det gerne angives i en kommentar på ordren. 

 

OBS: Husk at du skal være 18 år for at erhverve dig et luftgevær i Danmark.