Nyjæger

I vores nyjæger-kategori har vi valgt at præsentere dig for et udpluk af forskellige produkter, som er yderst attraktive for nyjægere. Her er listet nogle gode tilbud, som nyjægere kan få rigtig meget gavn af, når de skal ud på deres første nyjægerjagter.


Startpakke til nyjægeren

Der er naturligvis forskellige typer af jagt, der kræver forskelligt udstyr. Men samtidig findes der noget udstyr, der udgør godt basisudstyr, som nyjægere altid bør medbringe og anvende, når der tages på jagt. På denne nyjæger-sektion har vi samlet alle de produkter, der er et rigtigt godt sted at starte, hvis du er nyjæger. Vi har samlet en række fine produkter i god kvalitet til fornuftige priser, som enhver nyjæger får behov for. Som nyjæger er det vigtigt at erhverve sig det basale jagtudstyr, hvor der fås god value for money. Det kan du være sikker på at finde på denne side. 

 

Vi vil naturligvis gerne assistere nyjægere i de indledende valg af produkter og essentielt grej til kommende jagteventyr. Så hvis du har spørgsmål til nogle af mulighederne, er du naturligvis også meget velkommen til at tage fat i en af vores kyndige og erfarne jægere i butikken. Det er faktisk det, hele vores vision for Jægeren & Lystfiskeren er bygget på – den gode personlige service samt kompetent og  fagkyndig vejledning. Det ville være os en stor glæde at give en nysgerrig nyjæger gode råd på et definerende tidspunkt, der potentielt bliver udslagsgivende for den måde, som den enkelte nyjæger kommer til at dyrke sin nye hobby på fremover. 

 

Våben er en stor del af jagten. Derfor har vi valgt at lave startpakker med skydevåben af god kvalitet og grej relateret dertil, så du som nyjæger slipper for at gøre dig unødige overvejelser omkring dit valg af skydevåben og tilbehør til opbevaring, vedligehold eller transport. Grejpakkerne indeholder følgende: Et jagtgevær, naturligvis af god kvalitet samt vores helt egen Jægeren og Lystfiskeren-skæfteolie, et foderal af høj kvalitet, en kuffert til transport samt chokes til geværet.

 

 

 

Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi masser af spændende beklædning, våben og ammunition til jagt samt meget andet essentielt jagtgrej, som enhver nyjæger kan bruge. 

Tøj til nyjægeren – få de bedste forudsætninger for en god jagtoplevelse 

Hvis du ikke har det rart og komfortabelt på dine ture som nyjæger, lægger det naturligvis en dæmper på entusiasmen, glæden og de gode oplevelser, som det er muligt at få i forbindelse med jagterne. At være iført solide lag af beklædning forhindrer blandt andet fugt i at nå ind til huden. Samtidig ledes fugt og sved væk fra kroppen, hvilket er essentielt for en rar og behagelig jagtoplevelse. Det er vigtigt at vælge noget udstyr, som tjener et formål og som ikke forstyrrer dig, når du har brug for at fokusere på noget ganske andet. Derfor er det vigtigt med veludviklet jagtbeklædning i et funktionelt design, der passer perfekt til formålet.

Enhver erfaren jæger, soldat eller outdoor-entusiast vil sikkert fortælle enhver nyjæger, at fodtøj – herunder sko/støvler og sokker – er altafgørende. Derfor er fodtøj naturligvis også repræsenteret i vores udvalgte nyjæger-sortiment. Prioriteringen af ordentligt fodtøj er væsentligt, eftersom at du helt sikkert vil være i stand til at gå længere, uden at føle ubehag eller unødig antagelse i forbindelse med dine bevægelser i terrænet. Præcis som det inderste lag af dit tøj, vil dine sokker arbejde for dig ved at holde den uønskede fugt væk samt sikre dig den nødvendige varme og beskyttelse, der sørger for, at du ikke kommer til at døje med vabler.        


 

 

Beklædningen er altid vigtig, når du begiver dig afsted på jagt. Som nyjæger kan du spare mange penge ved at købe noget solidt kvalitets beklædning, da det vil være som en trofast makker ved din side de næste mange år. Jægeren og Lystfiskeren har et stort sortiment af jagtbeklædning - også til overkommelige priser.


 

Det rette værktøj til den ambitiøse nyjæger

Det rette værktøj til den rette opgave. Det er et eviggyldigt mantra for alle, der går op i det, de laver. Jagten er en af menneskets ældste discipliner, og det er tydeligt, at forståelsen af og for værktøj har formet os som jægere og mennesker i al almindelighed. Som udgangspunkt skal du som nyjæger bruge en god jagtkniv. Nogle foretrækker en foldekniv, mens andre er mere til den traditionelle jagtkniv med fast blad. De forskellige modeller har forskellige fordele og ulemper. For eksempel er det lidt lettere at vedligeholde en kniv med fast blad, mens en foldekniv eller et multitool naturligvis udmærker sig ved at have flere funktioner. 

Når du bliver mere erfaren og mere bevidst om dine egne personlige behov som jæger, har vi naturligvis også alt det, du skal bruge for at være godt dækket ind på alle dine kommende jagter, om det så måtte være fællesjagter, pürsher, havjagter eller noget helt fjerde, som du er blevet bidt af. Hos Jægeren & Lystfiskeren finder du alt lige fra batteriopvarmet tøj til specialiseret radioudstyr og andre gadgets, der kan give dig de muligheder, der skal til, for at du kan udleve dine drømme. Du er meget velkommen til at kontakte en af vores erfarne jagt specialister, hvis du har brug for yderligere rådgivning til, hvordan du som nyjæger kommer fra start på den bedst mulige måde. Vores dygtige eksperter kan kontaktes over telefon på 98 13 94 00 eller via mail på kontakt@jogl.dk. De står selvfølgelig også klar til at vejlede dig i vores fysiske butik i Maren Turis Gade i Aalborg.