Nyjæger

I vores nyjæger-kategori har vi valgt at præsentere dig for et udpluk at forskellige produkter, som er yderst attraktive for nyjægere. Her er listet nogle gode tilbud, som nyjægerne eller andre kan få rigtigt meget gavn af, når de skal på deres første nyjægerjagter.


 

Startpakke til nyjægeren

Der er naturligvis forskellige typer af jagt, der kræver forskelligt udstyr. Men samtidig findes der noget udstyr, som udgør det gode basisudstyr, som du altid bør bruge, når du tager på jagt. Her har vi samlet alle de produkter, som er et rigtigt godt sted at starte, hvis du er nyjæger. Det betyder, at det er gode produkter til en rigtigt god pris. Det er vigtigt, når du lige er startet og skal ud på markedet for at erhverve dig alt det basale jagtudstyr, som en nyjæger skal have.  

 

Vi vil naturligvis gerne assistere dig i de indledende valg af produkter og grej. Så hvis du har spørgsmål til nogen af mulighederne, er du naturligvis meget velkommen til at tage fat i en af vores erfarne jægere i butikken. Det er faktisk det, hele vores vision for Jægeren og Lystfiskeren er bygget på – den gode personlige service og kompetent fagkyndig vejledning. Og det ville være os en stor glæde at give en nysgerrig nyjæger gode råd på et definerende tidspunkt, som potentielt bliver udslagsgivende for den måde, du dyrker din hobby på resten af dit liv.

 

Her på siden finder du således også en pakke med grej relateret til våbendelen af dit nye udstyr. Her får du en oplagt startpakke til nyjægeren med alt, hvad du skal bruge. Det være sig naturligvis et godt gevær, vores helt egen Jægeren og Lystfiskeren-skæfteolie, et kvalitetsfoderal og en kuffert til transport samt chokes til geværet.

 

Tøj til nyjægeren – få de bedste forudsætninger for en god jagtoplevelse 

Hvis ikke du har det rart og komfortabelt på dine oplevelser som nyjæger, lægger det naturligvis en dæmper på glæden og de gode oplevelser, som er mulige at få. At have gode lag på, som forhindrer fugt i at nå ind til huden, men samtidig leder fugt og sved væk fra kroppen, er essentielt for at give dig nogle gode arbejdsbetingelser. For det er vigtigt at vælge noget udstyr, som tjener et formål og som ikke forstyrrer dig, når du har brug for at fokusere på noget ganske andet. Derfor er det vigtigt med noget særligt tøj i et funktionelt design, der passer perfekt til formålet.

Enhver erfaren jæger, soldat eller outdoor-entusiast vil sikkert fortælle enhver nyjæger, at fodtøj – herunder sko/støvler og sokker – er altafgørende. Derfor er de naturligvis også med i vores udvalgte nyjæger-sortiment. Ved at prioritere de gode forhold for fødderne vil du være i stand til at gå længere uden at være generet og være på jagt længere uden at føle unødig anstrengelse. Præcis som det inderste lag af tøj vil dine sokker arbejde for dig ved at holde den uønskede fugt væk og sikre dig den nødvendige varme og beskyttelse, der sørger for, at du ikke kommer til at døje med vabler.        

 

Det rette værktøj til den ambitiøse nyjæger

Det rette værktøj til den rette opgave. Det er et eviggyldigt mantra for alle, der går op i det, de laver. Jagten er en af menneskets ældste discipliner, og det er tydeligt, at forståelsen af værktøj har formet os som jægere og mennesker i al almindelighed. Som udgangspunkt skal du som nyjæger bruge en god jagtkniv. Nogle foretrækker en foldekniv, mens andre er mere til den traditionelle jagtkniv med fast blad. De forskellige modeller har forskellige fordele og ulemper. For eksempel er det lidt lettere at vedligeholde en kniv med fast blad, mens en foldekniv eller et multitool naturligvis udmærker sig ved at have flere funktioner. 

Når du bliver mere erfaren og mere bevidst om dine egne personlige behov som jæger, har vi naturligvis også alt det, du skal bruge for at være godt dækket ind på alle dine kommende jagter. Hos os finder du alt lige fra batteriopvarmet tøj til specialiseret radioudstyr og andre gadgets, der kan give dig de oplevelser og muligheder, du søger. Tag endelig fat i en af vores erfarne jagtspecialister, hvis du har brug for yderligere rådgivning til, hvordan du kommer fra start på den bedst mulige måde.