Hovedbeklædning

Hovedbeklædning til jagt og fiskeri

Uanset om du har behov for at holde dig varm i de kolde vintermåneder eller har brug for noget udstyr, der hjælper dig med at holde hovedet koldt – eller i hvert fald beskyttet fra solens stråler – finder du alt i hovedbeklædning til jagt og fiskeri her. Gå på opdagelse i vores omfattende sortiment af jægerhatte, huer, caps, elefanthuer, camouflagenet og de klassiske sixpences og vælg den jægerhat eller fiskehat, der passer bedst til dit behov.

 

Find den rigtige jægerhat her

Der findes mange måder at gå på jagt på. Nogle foretrækker jagtdisciplinens klassiske dyder, mens andre går mere moderne til værks med gadgets som for eksempel afstandsmålere og andet specialiseret jagtudstyr. Det afspejler sig også i de forskellige typer af hovedbeklædning til jagt, som du finder i vores sortiment. Her finder du både den traditionelle hovedbeklædning til jagt, men også rigtigt gode huer og camouflage-modeller, som passer til den jæger, du er. Til vinterhalvårets vejrmæssige udfordringer finder du gode huer fra nogle af de mest anerkendte brands inden for jagt og til sommervarmen har vi gode caps, der skygger for solen, så du er godt beskyttet og har de bedste forudsætninger for at orientere dig. Vores udvalg af hovedbeklædning til jagt kommer i et udvalg, der også inkluderer modeller i camouflage-design, som får dig til at gå i ét med naturen, samtidig med at du kan nyde godt af de funktionelle fordele, du forventer af en jagthat, en hue eller et camouflagenet i god kvalitet. 

Køb en fiskehat til at holde dig varm på fisketuren

Som lystfisker er det essentielt at have det rigtigt godt på fisketuren. Derfor finder du også en fiskehat, som kan hjælpe dig med at få mest ud af din fisketur her hos Jægeren og Lystfiskeren. Ud over dejligt varme huer og kasketter med solskygge finder du også et udvalg af halstørklæder og halsedisser, der giver dig mulighed for at være langt tid ude, selvom temperaturen ikke er særligt høj. Som passioneret lystfisker ved du naturligvis, at det er vigtigt, at du er behørigt klædt på – både på de tidlige morgener, hvor frosten bider, eller på de varmeste sommerdage, hvor solen står højt på himlen. Og her har du mulighed for at finde lidt af hvert, der passer til al slags vejr, alle årstider og også til din personlige stil. 

 

Find den hat eller hue, der passer bedst til dig og din måde at gå på jagt på – og husk også, at vi har gode halstørklæder, halsedisser og andet godt tilbehør til dig også.