Lygter

Ravlygte - find nemt rav med smart UV-lys

Hos Jægeren & Lystfiskeren sælger vi produkter, der gør jagt, fiskeri og udeliv nemmere, sjovere og mere interessant.

Vil du øge dine chancer for at finde rav på stranden eller i vandkanten? Med en ravlygte, der udskiller UV-lys, bliver dine chancer markant større.
 


Hvad er en ravlygte?

En rav lygte er en lommelygte. Men modsat traditionelle lommelygter indeholder den LED pærer, der udskiller UV-lys i en diameter på op til 200 meter.

Da rav indeholder stoffet fluorescens, vil det lyse op, når ravlygtens UV-lys rammer det.

Med køb af en ravlygte vil du derfor nemt kunne adskille rav fra sand, sten, tang og andre materialer, som du vil finde på standen og i vandkanten.

 


Sådan bruger du en rav lygte

Det er simpelt at bruge en rav lommelygte. Alt, du skal gøre, er at tænde den, bevæge dig op og ned langs stranden eller på marken og lade lyskeglen med UV-lyset sprede sig på jorden.


En ravlygte bruges også til professionel brug.

En ravlygte kan ikke kun bruges til at finde rav til hobbybrug. En rav lampe bruges også til professionel brug.

En ravlygte i professionel sammenhæng kan anvendes til inspektioner og sikkerhedskontroller af blandt andet politi og efterretningstjenester.


Vil du gøre det nemmere for dig selv at finde rav? Køb en ravlygte hos os

Er du på udkig efter en ravlygte, der gør jagten efter rav sjovere, mere effektivt og mere spændende? Eller har du spørgsmål til, hvad du måske også kunne have brug for til din søgning? Så er du altid velkommen til at besøge vores butik i Maren Turis gade 6 i Aalborg.

 

Du er også velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail for at få vejledning i ravlygter eller vores andre produkter til jagt, fiskeri og outdoor.

Du kan give os et kald på telefon 98 13 94 00 eller sende os en e-mail til kontakt@jogl.dk.