FISKERI

Stort sortiment af fiskegrej og fiskeudstyr

Fiskegrejet kan betegnes som et term, der dækker over alt det fiske udstyr, som lystfiskeren anvender under forberedelserne til en fisketur, under selve fisketuren og efter fisketuren. Typisk associeres termet fiskegrej med det regulære spinne fiskesæt, der består af en spinnestang, et fastspolehjul, line og endegrej. Det fuldstændige fiskesæt udgår selvfølgelig basis for at en fisketur kan lade sig gøre. Men der findes meget fiskeriudstyr på markedet, der kan assistere dig med at udforske dine fiskepladser, optimere dit fiskeri og komme med praktiske løsninger på nogle af de problemstillinger, man som lystfisker kan risikere at skulle stå ansigt til ansigt med på fisketuren. Derudover er det vigtigt at pointere, at Jægeren & Lystfiskeren ikke blot ligger inde med fiskegrej til det udbredte fiskeri. Faktisk understøtter butikkens sortiment de fleste fiskeriformer, der kan dyrkes her i Danmark. Dette indebærer surfcast-, hav-, flue-, og spinnefiskeri. Lige meget hvilken type fiskeri du dyrker eller drømmer om at dyrke, har vi i Jægeren & Lystfiskeren fiskeri udstyr, der kan dække dine behov for det grej, du behøver for at dyrke lystfiskeriet i det danske land. 


Stort udvalg af fiskestænger og hjul til de gængse former for lystfiskeri

Som det allerede er nævnt, har Jægeren & Lystfiskeren et stort udvalg af fiskeriudstyr til de typer af lystfiskeri der er mest udbredt her i landet. Butikken har et bemærkelsesværdigt stort udvalg af fluestænger, fluehjul og fluefiskesæt samt et anseeligt sortiment af fluebindingsmaterialer fra FlyCo og Futurefly. Sortimentet af fluestænger og fluehjul består primært af Orvis og Guideline, der begge er dominerende på markedet, grundet den høje kvalitet på produkterne. Vi tilbyder dog også produkter fra brands som Arctic Silver, Okuma samt Wychwood. Til havfiskeriet er der ligeledes bredt udvalg af havhjul- og stænger. Vi har i butikken et stort sortiment af Penn produkter, herunder hjul og stænger, eftersom brandet er anerkendt for produkternes modstandskraft over for vand med høj salinitet. Med et Penn produkt er du sikker på, at du investerer i et produkt af høj kvalitet med potentiale for mange års brug. Derudover består sortimentet af havhjul og havstænger også af produkter fra Abu, Ron Thompson, Okuma samt Kinetic. En tredje form for fiskeri, der stille og roligt bliver mere udbredt herhjemme, er surfcast fiskeri fra de danske strande. Fra strandene kan der med de rigtige stænger og hjul fanges fladfisk, torsk og havbars. Stængerne kendetegnes ved ofte at være omkring 15 fod i længden og have en kastevægt på op mod 100-200 gram. Dette danner grundlag for, at der med stængerne kan udføres lange kast, der sender agnen ud over fiskenes opholdssted på dybere vand. Sortimentet af spinnegrej er dog det suverænt største. Her kan vi nemlig prale af et kæmpe udvalg af både spinnestænger og fastspolehjul, der kan anvendes fra alt som havørredjagt på kysten til ninja-fiskeri efter karper og andre fredsfisk. Butikken har alt fra fiskehjul i størrelse 500 til størrelse 6000 på lager. Derudover kan vi også tilbyde alt fra UL-stænger med en kastevægt på 0-5 gram op til mere kraftige spinnestænger med kastevægt op mod 80-100 gram. Hvis du både går og mangler et nyt fiskehjul og en ny fiskestænger eller du ønsker at investere i dit første fiskesæt, tilbyder vi også komplette fiskesæt, hvor hjul, stænger og eventuelt line er udvalgt til at passe sammen og give brugeren en god oplevelse under anvendelsen af det sammensatte produkt. Vi ligger inde med mange forskellige fiskesæt, herunder fluefiskesæt, gedde og aborre fiskesæt, havørred fiskesæt, pirkesæt, put & take fiskesæt, strand og mole fiskesæt, UL-fiskesæt, allround fiskesæt samt fiskesæt til børn. Derudover er det vigtigt at pointere, at vi har produkter i alle prisklasser og kvaliteter, så det er muligt for dig, at erhverve dig den fiskestang, det fluehjul eller det det fiskesæt som du søger. 

Alt du behøver finder du her

Jægeren & Lystfiskerens sortiment indebærer dog meget mere end fiskestænger, fiskehjul og fiskesæt. I butikken og her på webshoppen kan du finde beklædning, fiskeliner, solbriller, knive, multiværktøj, bokse, tasker, mapper, lodder og sågar udstyr til UV-jagt. Af beklædning kan vi tilbyde alt fra waders til flydedragte, t-shirts, fiskejakker og meget mere. Med et par nye waders eller waderssæt, har du mulighed for at udforske nye fiskepladser, mens en flydedragt understøtter sikkerheden på havet. Derudover muliggør fiskejakkerne, at du kan dyrke lystfiskeriet, selvom det danske vejr ikke viser sig fra sin bedste side. Af fiskeliner, har butikken et betydeligt udvalg af fletliner og monofilament liner. Derudover indebærer Jægeren & Lystfiskerens sortiment også et udvalg af fiskebriller med polaroid linser fra brands som Guideline, Orvis og Greys. Vi kan også hjælpe dig med at finde fisketasker, mapper og bokse til alt dit fiske grej, så du kan medbringe alt dit yndlings grej på den næste fisketur. Du går næppe skuffet fra butikken uden det du søger. Vi ligger nemlig inde med et kæmpe udvalg af diverse udstyr som stangholdere, fangstnet, røgovne og meget andet. Så du finder sandsynligvis, hvad du søger, hvis du aflægger butikken et besøg.

Friske agn og masser af god faglitteratur og betagende beretninger om lystfiskeri

Der er ikke meget der overgår en god fisketur. Men hvis man ikke selv har mulighed for at tage afsted på en fisketur, kan vi sørge for at du stadig kan underholde dig med lystfiskeriet. Vi har nemlig en lang række fiskebøger, der kan underholde dig, hvis kalenderen eller vejret ikke tillader fisketuren. Hvis du kommer afsted på fisketuren, kommer du ikke til at mangle agn. Jægeren & Lystfiskeren ligger nemlig inde med et stort udvalg af naturlige baits og agn i centrum af Aalborg. Sortimentet indeholder blandt andet Bienenmaden, store canadiske regnorm, frosne tobis og friske børsteorm. 

Kig forbi butikken og find det fiskegrej du søger 

Som det er beskrevet i dette skriv, har butikken et kæmpe udvalg af fiskegrej. Det er derfor næsten garanteret, at du finder det, du søger, hvis du aflægger butikken et besøg. Hvis du skulle have nogen spørgsmål til fiskegrejet, er du velkommen til at kontakte os over mail på kontakt@jogl.dk eller på nummeret 98 13 94 00 over telefon. Alternativt kan du aflægge butikken i Aalborg et besøg og tage en snak med en vores eksperter. 

fiskegrej