Solbriller

 

Fiskebriller - Sol- og polaroidbriller til dit behov

Driller solstrålerne i vandspejlet eller vil du gerne have lettere ved at spotte fiskene? Så kan vi her ved Jægeren & Lystfiskeren tilbyde en række fiskebriller. Polaroidbriller er et værktøj, som den seriøse lystfisker bør eje. Polaroidsolbriller har nemlig nævneværdige egenskaber, der kan være fordelagtigt i forskellige situationer under lystfiskeriet. Helt generelt hjælper et par polaroidbriller dig ganske enkelt med at udleve dine visioner inden for lystfiskeriet. Køb et par fiskebriller her på hjemmesiden eller i vores fysiske butik i centrum af Aalborg.


 

Guide: Fordele ved anvendelse af fiskebriller

Du opnår en række fordele, hvis du anvender polaroidbriller under dit fiskeri. Først og fremmest vil du opleve, at solens stråler ikke generer i samme grad, som de tidligere har gjort. Dette omfatter både stråler direkte fra solen, men også de stråler der reflekteres tilbage af vandoverfladen. Der er ikke meget, der er mere irriterende end, at skulle gå og fiske med sammenknebne øjne. Polaroidbriller kan dog også andet end at agere som barriere mod solstråler. Med fiske solbriller får du nemlig også lettere ved at spotte fiskene i vandet. Således optimerer du dine chancer for at placere det perfekte kast med fluestangen eller udføre det spinstop, der trigger den store ørred til at hugge. En sidste fordel ved fiskebriller der bør nævnes, er brillernes evne til at beskytte øjnene mod vildfarne kroge og sandkorn. Polaroidsolbriller provianterer dig dermed også med en vis komfort og sikkerhed under fiskeriet.  

Guide: Vælg de polaroid solbriller der passer til dig

Hos Jægeren & Lystfiskeren tilbyder vi et stort udvalg af fiskebriller. Udvalget består af lækre linser fra Greys, Guideline og Orvis, eksempelvis GREYS G1 GLOSS POLARID, GUIDELINE VIEWFINDER YELLOW LENS og ORVIS BACKWATER. Nævnte brands tilbyder en række forskellige fiskebriller med linser i forskellige nuancer samt varierende pasform. Hos os kan vi vejlede dig til køb af den fiskebrille, der passer til din ansigtsform og dit fiskeri, således at du optimerer dit fiskeri mest muligt.  

Køb dine polaroidbriller her. Så er du klar til at komme ud og spotte fisk

Her på hjemmesiden har du mulighed for at kigge vores udvalg af polaroid solbriller igennem. Hvis du ønsker at se produkterne med egne øjne, kan du besøge vores fysiske butik i Maren Turis gade i Aalborg. Hvis du skulle have nogen spørgsmål angående fiskebriller eller noget andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 98 13 94 00 eller ved at skrive en mail til kontakt@jogl.dk.