Våbenværksted

 


Vi er stolte af at præsentere Erik Døssing, som er en passioneret bøssemager, som vi har samarbejdet med i mere end to årtier.

 

Besøg vores butik i dag og tal med os om om dine behov og ønsker. Uanset om det er en simpel reparation, en tilpasning eller en specialopgave, er vores bøssemager klar til at imødekomme dine krav med ekspertise.

 

Vores tilkoblet bøssemager Erik Døssing er ikke bare en bøssemager; han er en fantastisk i sit håndværk. Med over 50 års erfaring har Erik håndteret alle tænkelige arbejdsopgaver på rifler, våben og haglgeværer. Hans ekspertise spænder fra reparationer og tilpasninger til præcisionsindstillinger og specialiserede opgraderinger.

 

Vi ønsker, at vores kunder føler sig trygge og informerede om enhver beslutning vedrørende deres våben. Derfor står vi altid klar til at give personlig rådgivning og besvare spørgsmål. Kom endelig ind og tag en snak, hvis du overvejer at få udarbejdet, tilpasset eller andet ved dit våben

 

Erik har sit værksted i skive hvor ham udføre alle opgaver. 1. gang om ugen, hver torsdag bliver våbene pakket og sendt til Skive, hvorefter de fleste opgaver bliver ordet og sendt retur fredag ugen efter.

Nedenfor har vi oplistet nogle af de mest almindelige, opgaver så du kan se et prisoverslag på udvalgte arbejdsopgaver