Pirkesæt og kastesæt


 

Hos Jægeren og Lystfiskeren har du mange forskellige muligheder at vælge imellem, når du er ude efter et nyt pirkesæt. Her finder du det helt rette udstyr til fiskeri på havet – og tilmed i god kvalitet. Det er i særdeleshed vigtigt til en af de lidt tungere discipliner inden for fiskeri. En disciplin, hvor du skal hale dine gode fangster lodret op gennem vandsøjlen ude på det åbne vand. Og det kræver selvfølgelig lidt mere af dit udstyr, hvis det skal kunne holde.

N
år du klikker dig ind på de forskellige sæt, du finder her i vores sortiment, har du naturligvis mulighed for at se lidt nærmere på, hvad der er inkluderet i de forskellige pakker. Her finder du både pirkesæt med og uden pirke, forfang til torsk, svirvler, liner – og både i højre- og venstrehåndsudgaver. Derfor kan du vide dig ganske sikker på, at vi har lige nøjagtig det udstyr, du står og skal bruge til din næste fisketur på havet lige her hos Jægeren og Lystfiskeren.

 

Se desuden hele vores samling af godt udstyr til havfiskeri lige her 

 

Find gode pirkesæt og havsæt på tilbud hos Jægeren og Lystfiskeren    

Vi har altid noget af det gode fiskegrej på markedet på tilbud. Her finder du derfor også rigtigt gode pirkesæt, hvor du har mulighed for at spare en god pose penge på din næste opgradering af dit fiskegrej. Så husk altid at kigge forbi vores webshop, hver gang der er noget bestemt grej, du ønsker dig. Vi har altid gode tilbud på et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til både fiskeri og jagt – og det gælder også for havsæt og ikke mindst pirkesæt til, når du eksempelvis vil ud og fange fine torsk eller makrel. 

 

Besøg vores fysiske butik i Aalborg C for at se nærmere på de enkelte pirkesæt

Du er altid velkommen til en hyggelig snak om fiskegrej i vores butik i Aalborg. Her får du gerne vores personlige råd og vejledning med på vejen, så du kan få lige nøjagtig det grej, der passer bedst til dig og dermed maksimere den glæde, du føler, når du dyrker den hobby, som betyder noget for dig. Med hensyn til pirkestænger og pirkesæt er det for eksempel vigtigt for den erfarne lystfisker at få et hjul med en bestemt gearing, der bestemmer, hvor meget man skal dreje for at få sin line ind. Det kan også være rart at få en linetæller på din pirkestang, hvis du er ude efter at få opgraderet dit grej, som du normalvis bruger til pirkefiskeri. For med en linetæller kan du ramme lige nøjagtig den dybde med din pirk, som du går efter, når du fisker.

S
å kom endelig en tur ind i vores butik eller ring eller skriv til os, hvis der er noget som helst, du er i tvivl om, angående hvilket pirkesæt, som du bør købe. Sammen finder vi nemlig nemt det udstyr, som du har brug for og kan have glæde af allerede med det samme.