Tilbud

Pirkesæt med Penn Regiment pirkestang og ABU Ambassadeur 7000

1.699,00 DKK 3.747,00 DKK


Dette pirkesæt er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Her får du fuld valuta for dine penge. For med dette sæt kan du fange alt lige fra småtorsk, langer, målere, store havkatte og meget andet af Atlantens undersøiske storvildt.

Dette pirkesæt består af en 7'' Penn Regiment III boat 30 lbs. fremstillet i 100% kulfiber for optimal styrke og lav vægt. Stangen er monteret med SIC rustfri løberinge  og EVA håndtag, som sikrer den gode komfort og som samtidig er nem at rengøre. Hjulholderen er en kraftig en af slagsen, som sørger for et solidt hold, selv når der er optimal pres på klingen.

I bunden af stangen findes der en aftagelig bunddup, hvor under der gemmer sig et "krydshold" , så man kan koble stangen i fightbælte, når de helt store basser skal hives i land.

 

Hjulet er det legendariske ABU Garcia 7000 Big Water, som nok er et af de mest populærer og solide pirkehjul på markedet. Hjulet er forsynet med rustfri lineføre, 2 rustfri antireverse kuglejer, samt et dura messinggear. Bremsen er er en 6 stjernet centrifugalbremse, hvilket gør den meget nem at justere og du har den lige ved fingrene. Stort kraftigt ergonomisk håndtag sikrer god komfort under kampen og med udvekslingen 4,1:1 kan du fighte de største krabater.   

 

Husk vi spoler gerne line på dit nye sæt.

 

Linekapaciteten er ca. 350 m. 0,39 mm. Fireline

Kunder der har købt dette produkt har også købt