Sådan fanger du flere havørreder. - 23-03-2019 - Arrangementkalender - Jægeren og Lystfiskeren

Sådan fanger du flere havørreder.

Sådan fanger du flere havørreder.
Sådan fanger du flere havørreder.
Sådan fanger du flere havørreder.

 

Er du en af dem som synes du det er lidt svært med de havørreder, som svømmer rundt i store mængder rundt omkring i vores danske farvande. Eller måske trænger du bare til inspiration, nye ideer eller hyggeligt selskab. Uanset om det er det ene eller andet, så har du nu muligheden for at optimere din fangststatistik eller måske fange din aller første havørred. 

 

Lørdag d. 23. marts arrangerer vi tur til Mariager Fjord med fokus på fiskeriet efter havørred. Tidspunktet er velvalgt, for netop da er chancerne helt optimale for at få flex på klingen.

Vi har allieret os med Niels Lynggård, som er DSF certificeret fiskeguide, samt vores egen erfarne havørred fisker Dennis Deleuran. Sammen vil de 2 erfarne herrer dele ud af deres enorme viden om vejen til succes udi havørredfiskeriet.

 

Turen starter kl. 08.00 på en given plads ved Mariager Fjord, hvor vi mødes til kort introduktion til dagens program, samtidig får vi et rundstykke og en kop kaffe. 

Herefter tager vi fat på dagens program. Ved middagstid vil der blive serveret sandwich og sodavand. Kl. 14.30 slutter vi dagen med evaluering, kaffe og kage.

 

Fisker du med flue, vil der i løbet af dagen også være mulighed for at få gode råd og vejledning omkring kystfluefiskeriet.  

Pris pr. deltager kr. 299,- I prisen er inkluderet morgenbrød, sandwich, kage, kaffe, øl og sodavand.

Man sørger selv for transport til og fra fiskevandet. 

 

* UDSOLGT *

fra:

D. 23/03 2019 kl. 08:00


til:

D. 23/03 2019 kl. 14:30

Tilbage til oversigten