Agn og Bait

 

Børsteorm - perfekt til dig, der dyrker saltvandsfiskeri

Vil du sikre de bedste betingelser, når du skal fange saltvandsfisk? Så er levende agn en god løsning. Særligt børsteorm, som er utroligt populære og effektive til formålet.

 

Her hos os kan du købe friske, levende børsteorm til saltvandsfiskeri enkeltvist eller i bægere. Vi får ofte leveret friske forsyninger af ormene, så vi altid kan tilbyde vores kunder køb af friske børsteorm.

 


 

 

Agn til fiskeri: 

Hvorfor vælge børsteorm?

Ormene er populære, fordi de er meget levende, nemme at opbevare og fisk som havørreder er særligt glade for de sprællende orme. Netop grundet deres bevægelighed på krogen, lokkes mange havfisk af dem.

Børsteorm lever på havbunden, og det er en hyppigt anvendt agn, som mange lystfiskere bruger i havvand. Faktisk er børsteormen den mest brugte orm til fiskeri efter havørreder og fladfisk.

 

Køb børsteorm til at fiske efter: 

Skrubber, rødspætter, isinger og andre fladfisk

Torsk

Havørreder

 

Og andre saltvandsfisk på hav.

 

Sådan bruger du en børsteorm til at fiske med

Børsteorm er gode at fiske med, fordi de er livlige. Du får de største muligheder for fangst med dem, des friskere de er. Jo mere frisk en børsteorm er, des mere spræller den nemlig.

 

Børsteorm sættes direkte på fiskekrogen. Men når du skal sætte børsteorm på krogen, kan de finde på at bide fra sig. Du kan med fordel give dem et mindre prik i hovedet med din krog, hvorefter de spidser munden, så det er nemmere at sætte krogen på.

 

Du kan altid købe sprællevende børsteorm hos os

Du kan potentielt hente dine børsteorm fra havbunden selv – hvis du er heldig. Men det kræver meget arbejde og en vis portion held.

 

I stedet kan du købe levende, friske børsteorm til opbevaring hos os til stykpriser eller i bægere, så du kan bruge din tid på noget mere fornuftigt end at jagte børsteorme. 

 

Børsteorm: Opbevaring og holdbarhed

Når du køber dine børsteorm hos os, er de friske og har en fornuftig holdbarhed.

 

Hvis du opbevarer dem korrekt, på køl ved 1-5 grader, kan de leve i cirka tre døgn.

 

Køb dine børsteorm hos Jægeren & Lystfiskeren

Du kan købe vores børsteorm eller andre levende agn her på vores webshop. Vi har også alt andet udstyr til havfiskeri, du må få brug for.

 

børste orm

Du er velkommen til at gå på opdagelse her – og du er også altid velkommen i vores butik i Maren Turis gade 6 i Aalborg. 

 

Uanset hvor i landet, du er, kan du altid få vores vejledning ved at ringe til os på telefon 98 13 94 00 eller at sende en e-mail til kontakt@jogl.dk.