Fiskeaften hos Jægeren og Lystfiskeren

Hyggeaften hos Jægeren og Lystfiskeren

Det er os en kæmpe stor fornøjelse atter at kunne byde jer velkommen til en hyggelig aften hos Jægeren og Lystfiskeren i Aalborg. Coronaen har igennem flere år spændt ben for sociale arrangementer, men nu er vi på højkant igen, og det vil vi helt bestemt fejre ved at invitere jer indenfor i vores hyggelige gemakker.

Denne aften er der særlig fokus på hygge og fiskesnak, men vi har selvfølgelig også fundet nogle særligt gode tilbud frem til denne aften.

Men da det også er en aften med hygge og fiskesnak, har vi inviteret nogle profiler, som vil bidrage med informationer og nyttig viden til den kommende sæson. Aftenens program ser nogenlunde sådan ud:

Kl. 19.00 Dørene åbnes og vi står klar til at tage imod jer med smil på læben og godt humør. Fadølsanlægget er toptunet og der er lidt forskellige snaks til ganen.

I butikken finder du 3 spændende profiler denne aften, som hver især kan berette om spændende fiskeri rundt omkring i Danmark, men også andre steder. Så det er os en stor glæde at kunne byde velkomme til:

Brian Størup
Brian Størup fra Guideline og Future Fly indenfor. Brian vil stå til rådighed omkring information i forhold til alle de nye lækre Guideline produkter der er kommet på markedet. Her i blandt Guidelines helt nye LPX serie af fluestænger. Brian vil også rigtig gerne give råd og vejledning omkring dit flueline set-up til den kommende laksepremiere. Her har han rigtig gode erfaringer med Guidelines 4D linesystem, som du kan få meget mere info om på aftenen. Måske han også binder en flue der kan fange laks til premieren d. 16. april.

Jacob og de danske laks
Jacob fra Pure Fishing grossisten, som er en af verdens største grossitvirksomheder indenfor fiskebranchen, kommer og stiller sin enorme viden til rådighed denne aften. Her kan du få virkelig nyttig viden omkring nye spændende produkter, som ABU’s nyeste stangserie SÖLV AG2 og AG3. Eller hvad er forskellen reelt set på et Penn fiskehjul kontra mange andre dejlige hjul på markedet. Er du nysgerrig?? Så snyd ikke dig selv for mødet med denne vanvittige lystfisker, som har fanget stort set alt, lige fra kæmpe helleflyndere til store GTs. Jacob er kendt for at finde laks under selv de sværeste forhold, så denne aften er der helt sikkert et godt tip at hente for dig, som skal ned med spinneren når det snart går løs.

Bent Mørk
Er du interesseret i laksefiskeriet i Mandalselven i det sydlige Norge, så har vi denne aften allieret os med en af de helt store legender igennem tiden. Bent Mørk har fisket laks i Mandalselven i mere end 40 år og fanget flere tusind laks i elven. Igennem en lang årrække boede han fast ved Mandalselven hele sæsonen igennem fra 1. juni til et stykke hen i september. Bent kender elven ud og ind og har leveret yderst velfangende fluemønstre lige netop til denne velbesøgte dansker elv. Så gå ikke glip af et hyggeligt møde med Bent Mørk, som denne aften vil sidde foran fluestikket og binde nogen af de helt sikre mønstre, mens han glad og gerne deler ud af sin mange års erfaring fra livet langs elven.

De gode tilbud
Denne aften skal i selvfølgelig ikke snydes for de gode tilbud heller. Vi har bl.a. fundet nogle rester frem i wadersafdelingen, fluebinding, beklædning og andre gode sager. Der vil helt sikkert være mulighed for at gøre en god handel.

Vi håber, at du synes det kunne være mega hyggeligt med et besøg hos Jægeren og Lystfiskeren denne aften i marts måned. Vi står ihvertfald klar til at modtage dig med åbne arme, hyggeligt. Og tag endelig alle dine fiskevenner med!!!

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen


Alle os i Jægeren og Lystfiskeren