Hår og skind

Hår & Skind - Alt fra bucktails til kalvehaler

I Jægeren & Lystfiskeren kan vi tilbyde et betydeligt sortiment af hår & skind. Sortimentet dækker alt fra essentielle og allround fluebindingsmaterialer til mere unikke produkter, der anvendes i fremstillingen af specifikke fluer. Butikkens sortiment indebærer produkter som polarræv, hjortehår, mink, isbjørn, bucktail og meget mere. Sortimentet lægger dermed op til, at du både kan prøve kræfter af med nye fluer eller blot blive dækket ind med materialer til dine personlige favoritter. Generelt for hår og skind er det dog, at produkterne udgør et outstanding materiale til vinger på fluerne.


Hår & Skind - Populære materialer til fluebinding

Når talen går på hår og skind, findes der både meget almene og unikke materialer. Et meget alment og udbredt materiale blandt fluebindere er bucktail. Den primære årsag til udbredelsen og brugen af bucktail blandt fluebindere skyldes helt sikkert materialets alsidighed. Materialet kan nemlig anvendes til at fremstille en lang række fluer. Materialet indgår dog særligt godt som vingemateriale i mange havørred- og laksefluer til å og elv. Bucktail kan ydermere anvendes succesfuldt i en stor variation af predator- og saltvandsfluer. Et andet populært materiale blandt fluebindere er polarræv. Polarræv er ligesom bucktail unikt grundet materialets evne til at indgå i mange forskellige fluer og typer af fluer. Materialet gør sig dog særligt godt i kystfluer, laksefluer til elven og rørfluer til havørreder. Polarræv er også et materiale, der ofte anvendes i fremstillingen af den legendariske Sunray Shadow, der har mange laks på samvittigheden. Når snakken falder på en flue som Sunray Shadow, er det også svært at komme udenom et materiale som ged. Hår fra ged anvendes nemlig som vinger i mange kendte laksefluer. Materialet anvendes dog også i stigende grad til å-fiskeriet efter havørreder herhjemme. De tre beskrevne materialer er almene og kan erhverves gennem Jægeren & Lystfiskerens sortiment. Sortimentet dækker dog som sagt også over mere unikke materialer som kalvehaler, egern og grævling. 


Køb dit Hår & Skind her hos Jægeren & Lystfiskeren

Som det er beskrevet i dette skriv, kan Jægeren & Lystfiskeren tilbyde et stort udvalg af hår og skind fra en lang række dyr. Har du nogen spørgsmål angående hår, skind og fluebinding er du velkommen til at besøge den fysiske butik i Maren Turis gade i Aalborg. Alternativt kan du komme i kontakt med vores eksperter via en mail til kontakt@jogl.dk eller ringe til os over telefon på nummeret 98 13 94 00.