Laxfiske & Favoritflugor

249,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Fiskeavisen skriver: I bogen præsenterer Pelle Klippinge sine favoritfluer og erfaring i at få laksen til at hugge. Der er mønstre med fængslende historier, blandet med herlige eventyr og oplevelser. Her findes alt fra den lokale Em Silver til den unikke Tilda – en giftig flue, der har fanget flere laks over 20 kilo!

Der findes også interessant læsning om det seneste tørfluefiskeri efter laks. De skarpeste fluer, og hvordan de fiskes, afsløres i detaljer. Bogen indeholder også vigtige elementer som teknik og strategi, der indrammes af forfatterens farvefotos. Afslutningsvis en epilog (efterskrift) af den velkendte ildsjæl Orri Vigfússon om atlanterhavslaksens fremtid.

I bogen præsenteres forfatterens liv med fokus på laksefluefiskeri. Det handler om eventyr og oplevelser fra en lang række elve og lande. Bl.a. Emån, Mörrum og Örekil i Sverige over Gaula og Orkla i Norge til skotske Spey og Dee for blot at nævne nogle stykker.

Pelle Klippinge fortæller om sine favoritfluer, som har fulgt ham gennem mere end 30 år med fluestangen. Og der er bindevejledning med ved hvert fluemønster.

Forfatter: Pelle Klippinge. Sprog: Svensk. Antal sider: 168. Indbundet i stiftt omslag.