Tilbud

Orvis Clearwater Vadesæt

2.999,95 DKK 3.499,95 DKK


Orvis Clearwater vadesæt er sættet til dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Prisen er overkommelig og et fantastisk sæt til pengene.

 

Orvis Clearwater waders er en 4-lags membran waders med mange fine detaljer. Vandsøjletrykket er på hele 30.000 mm. og en åndbarhed på 8.000 gr./m2/24hrs.

Øverst finder du en elastiksnor, så du kan stramme waders for optimal komfort og pasform. På fronten har du et par gode lommer med fleece for, hvor du kan hvile dine hænder, samt en frontlomme til opbevaring af diverse fiskegrej.

Vadebælte er inkluderet og spændes nemt omkring i dertil monterede stropper.

Nederst finder du integrerede gravelguards, som beskytter mod grus i støvlerne. Neoprensokken er anatomisk for optimal pasform og komfort. 

Clearwater waderne kan også bruges som waistwaders og de kan maskinvaskes efter behov.

 

Orvis Clearwater vadestøvle

Denne støvle tilbyder dig optimal komfort og støtte, og med denne støvle vil du kunne gå rigtig mange kilometer i terrænet. Den er let og fleksibel i pasformen, samtidig med den gode støtte. Vælg mellem filt- eller profilsål.

Til fiskeri med sten er filten klart at foretrække, da den sikrer et godt fodfæste på de sæbeglatte sten. Profilsålen kan dog monteres med studs, hvis man ønsker en mere kombineret fiskestøvle.