Gråand fra Zink Calls - Gun Smoke PH-2

399,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Amerikanske Fred Zink leverer lokkekald i verdensklasse og har vundet talrige priser i amerikanske lokkekalds konkurrencer.

 

Lokkekaldet er fremstillet i let poly-carbonat materiale med et smukt design og en robusthed, der holder til mange års brug.

Zink Calls er utroligt nemme at anvende og du kan frembringe et ultra realistisk andekald med dette såkaldte Power-Hen lokkekald.

Dette Zink kald "Power Hen PH-2 Single Reed" gråande kald er designet og bygget til ænder jægere, der kræver Zink opkald PURE DUCK LYD. Enkel af blæse og bruge. Single reed, hvilket vil sige der er 1 membraner i kaldet. Det kombineret med det korte tønde formet lokkekald gør dette PH-2 ideelt for alle jægere. Lokkekaldet PH-2 er sin særlige styrke på til store afstande (også kaldt open water calls) som du med fordel kan anvende på blæsende dage. Men du kan sagtens også bruge det til kald på kortere afstand, hvis du holder volumen og tonerne i den lave ende.
Lokkekaldet PH-2 har en særlig konstruktion, som sikre at membranerne ikke begynder at klæbe til lokkekaldet, når der kommer fugt i kaldet. Hvilket ikke helt kan undgås, alene ved den fugt, som kommer fra udåndings luften
Med PH-2 kan du frembringe alle de forskellige gråande kalde lyde.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt