Moderne uddannelse af jagthunde

374,95 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Ser man på hundeverdenen udenfor jagthundekredse, så bruger hundetrænere allerede moderne træningsmetoder. Bogen tager afsæt i disse metoder til træningen af vores jagthunde og sætter den nyeste viden om læringsformerne ind i en letforståelig fremstilling af et komplekst emne. Med disse metoder kan vi omsider forlade de gamle dages inhumane metoder, hvor straf og angst var hovedparten af vores hundes liv.

 

Forfatteren understreger gennem bogen, at magtanvendelse både er overflødig og direkte skadelig for hurtig og effektiv læring og opbygning af den afgørende tillid mellem hund og menneske. Det er en illusion at tro, at man kan tvinge en hund til at adlyde med fysisk magt, herunder vold. Det eneste, man kan rent læringspsykologisk, er at få hunden til at undgå ét eller andet, fordi den ved, at man ellers bruger vold over for den. At tro, at man kan straffe og korrigere en hund til hurtig læring, er en fuldstændig forældet opfattelse.

Lars H. Ehrensvärd Jensen har i over 30 år beskæftiget sig med at planlægge, tilrettelægge og gennemføre uddannelse af soldater. I over 20 år gjorde han tjeneste som officer i Jægerkorpset, hvor effektiv uddannelse og træning er afgørende for korpsets gode resultater og jægersoldaternes overlevelse.

Rigt ill. med fotos i farver.
196 sider, orig. helbind.

Kunder der har købt dette produkt har også købt