Guideline Fluesæt 2

Tilbud
Guideline Fluesæt 2

Guideline Fluesæt 2

2.299,95 DKK 3.158,00 DKK

Inklusiv gratis kastekursus

Vi kontakter dig efter dit køb

Et super sæt til den lettere øvede samt den øvede, der ønsker et sæt i en højere kvalitet, der bare virker fra starten. Et sæt, der er topklar til kysten såvel som åen med en gode 4-cast line, der egner sig godt til begge steder 

 

Specificationer:

 

Guideline EXP4: En super god kvalitetsstang til en ligeså god pris, der er fremstillet i en utroligt stærke 23/30 tons carbon. Denne 4-delte fluestang leveres incl. cordurarør så stangen altid er godt opbevaret.

Guideline Reelmaster: REELMASTER er lavet i 906/2 aluminium. Et materiale som både er stærkt og let. Gennem
en unik proces, som består af både fræsning og støbning, får man et hjul med en finish som er enestående. Reelmaster har en jævn og pålidelig bremse som fungerer fint til alle fiskearter.

Guideline 4-castNår først du kaster med denne line fornemmer du straks, hvordan den koncentrerede og samtidig velafbalancerede vægtfordeling i klumpen lader stangen og giver dig super linekontrol. Linen har også en forstærket sliddel i overgangen fra klump til skydeline, for bedre at tåle dobbelttræk. 4-Cast giver dig lange kast og gode præsentationer og er et førstevalg når du ønsker dig en letkastet allround flydeline.

Med i sættet er der selvfølgelig både bagline samt forfang med, derudover får man et kastekursus med i prisen.

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0