Demodag med Guideline, Orvis & Arctic silver - 11-04-2019 - Arrangementkalender - Jægeren og Lystfiskeren

Demodag med Guideline, Orvis & Arctic silver

Demodag med Guideline, Orvis & Arctic silver
Demodag med Guideline, Orvis & Arctic silver
Demodag med Guideline, Orvis & Arctic silver

 

Jægeren og Lystfiskeren afholder Guideline Demodag

i samarbejde Orvis & Arctic silver.

 

Tirsdag d. 14. april har vi fornøjelsen at invitere til stor demodag i samarbejde med Guideline, Orvis og Arctic Silver.

 

Denne dag får du mulighed for at teste din, måske, kommende livsledsager langs de forjættede fiskevande. Der vil være stænger, hjul og liner i stor stil, og samtidig vil der være repræsentanter fra både Guideline, Orvis og Arctic Silver, som vil stå klar med råd og vejledning, så denne dag må du bestemt ikke gå glip af. Team Jægeren og Lystfiskeren er selvsagt også bredt repræsenteret på dagen, så vi står selvfølgelig også til din rådighed og klar på en god handel.

 

Vi starter tirsdag eftermiddag kl. 16.30 og bliver ved helt til kl. 19.30

 

Arrangementet afholdes på Aalborghus Gymnasium, Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Aalborg. Gymnasiet har nogle fantastiske græsarealer, som vi har fået lov at låne, med gode læbælter hele vejen rundt, så kan vi altid få vinden til at passe.

 

Vi medbringer en stor grill til dagen, samt en masse lækre pølser, brød, øl og sodavand. Medbring evt. selv din kaffe, hvis du skal have lidt at varme dig på. Alle er meget velkomne til dette spændende arrangement. Husk at tage alle dine fiskekammerater med.

 

Velmødt til en dag i fluefiskeriets tegn.

 

Arrangementet er gratis.

fra:

D. 14/04 2020 kl. 16:30


til:

D. 14/04 2020 kl. 19:30

Tilbage til oversigten