Guideline Laxa sæt

Tilbud

Guideline Laxa vadesæt

2.299,00 DKK 3.800,00 DKK

Laxa vadesæt giver dig alle de vigtigste funktioner til den bedste pris. Du får et par waders med et vandsøjletryk på 20.000mm og en let samt komfortabel vadestøvle, der er fremstillet i nylon og syntetisk læder, der både gør dem holdbar og hurtigtørrende.

Super wader til en meget skarp pris. Fremstillet af en stærk, 4-lag Nylon stof med en 20000 mm vandfast og 5000 g/m2/24 timer fugt transport af membranen. En miljøvenlig PFOA fri DWR overfladebehandling afviser både snavs og vand fra outshell.

 

Laxa er en let og komfortabel vadestøvle, der er fremstillet i nylon og syntetisk læder, der gør dem holdbare og hurtigtørrende. Lavet i et flot design, der matcher laxa wadersen helt perfekt. Støvlen er en god pasform, hvilket gør den behagelig at have på hele dagen og natten om man vil.

Indersiden af støvlen er foret med neopren, der gør den meget komfortable på foden. Den forreste del samt hæle partiet har et tyndt lag af forstærkning, der øger holdbarheden og stiver den op, så støvlen bevarer formen i mere krævende vade på f.eks. dybt vand. Den nederste del af støvlen har ekstra gummiforstærkninger for at modstå slid, skarpe sten osv
 

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0

Kunder der har købt dette produkt har også købt