Tilbud

Guideline Laxa 2.0 sæt ( Med 2.0 Støvle)

2.649,95 DKK 4.499,95 DKK


 Laxa vadesæt giver dig alle de vigtigste funktioner til den bedste pris. Du får et par waders med et vandsøjletryk på 20.000mm og en let samt komfortabel vadestøle, der er fremstillet i nylon og syntetisk læder, der både går dem holdbar og hurtigtørrende.Super wader til en meget skarp pris. Fremstillet af en stærk, 4-lag Nylon stof med en 20000 mm vandfast og 5000 g/m2/24 timer fugt transport af membranen. En miljøvenlig PFOA fri DWR overfladebehandling afviser både snavs og vand fra outshell.

Laxa er en let og komfortabel vadestævle, der er fremstillet i nylon og syntetisk læder, der gør dem holdbare og hurtigtørrende. Lavet i et flot design, der matcher laxa wadersen helt perfekt. Støvlen er en god pasform, hvilket gør den behagelig at have på hele dagen og natten om man vil.

Indersiden af støvlen er foret med neopren, der gør den meget komfortable på foden. Den forreste del samt hæle partiet har et tyndt lag af forstærkning, der æger holdbarheden og stiver den op, så sålen bevarer formen i mere krævende vade på f.eks. dybt vand. Den nederste del af støvlen har ekstra gummiforstærkninger for at modstå slid, skarpe sten osv. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt