Tilbud

Orvis Pro Waders

4.549,95 DKK 6.499,95 DKK


Orvis Pro Waders er bygget til lystfiskeren, der ikke vil gå på krompomis med kvaliteten. Til lystfiskeren der stille store krav til udstyret og, hvor naturen ikke må sætte store begrænsninger for fiskeriet. Orvis Pro Waders er bygget i utoligt holdbart Codura materiale, hvor øverste lag er 4-lags, mens de fra skridtet og ned, er forstærket med endnu et lag. 5-lags coduramateriale giver optimal mulighed for at opnå tilstrækkeligt vandtætte waders til fiskeri under ekstreme forhold hvor mulighed for punktering eller slid er et issue.

Waderne her er designet med lavprofil sygninger for ikke at ridse hul i Waders. Sokken i Orvis Pro er anderledes i forhold til andre waders på markedet. Her får du en mere strømlinet sok, som ikke folder på samme måde i vadestøvlen.

Orvis Pro Waders har en lomme der giver mulighed for at opbevare udstyr til fisketuren. YKK AquaGuard lynlåse holder dit udstyr tørt og forhindre tab. 

 

En waders der stiller store krav til kvalitet. Orvis stiller store krav til deres Pro serie, derfor er deres garantiordning også meget professionel, ligesom deres waders