Præsten Reaper 2

1.299,95 DKK


Præsten Reaper er efterhånden en meget kendt stang blandt UL fiskere. Denne ultra lette spinnestang egner sig perfekt til let fiskeri ved dit yndlingsvand. Spinnestangen her er nu designet i en ny og forbedret version, og stadig i en mindst ligeså god kvalitet som den tidligere verson. 

 

Præsten Reaper UL er en kanon stang til Put'n'Take og andre steder, hvor man virkelige ønsker at mærke fisken. Den ultratynde klingde har en stærk rygrad og har absolut ingen begrænsninger over for selv de største og mest fightende ørreder i søen!

 

Stængerne er to-delte og er lavet med en gummibelagt Fuji hjulholder, der sikrer et behageligt greb også med våde fingre. De er monteret med gunmetal-farvet K-frames tanglefree øjer, så der er minimal belastning ved udkast og indspolning. Deres lækre carbondetajler og det nedsænkede logo i EVA giver Præsten Reaper et mægtigt udtryk, der vil skille sig ud ved din lokale fiskesø. 

 

De to modeller fordeller sig på:

  1. 7,5" 2-9g 2-delt. 
  2. 7" 1-7g 2-delt. 

 

En særdeles effektiv og funktionel stang til lystfiskeren, der ønsker sig det helt lette grej, hvor man vil kunne mærke fisken i fighten fra start til slut.