Guideline Laxa Fluestang, ink. Guideline Fawo #7/9 og Guideline skydehoved system. - Laksefluesæt til Dansk fiskeri - Jægeren og Lystfiskeren

Tilbud

Guideline Laxa Fluestang, ink. Guideline Fawo #7/9 og Guideline skydehoved system.

2.499,95 DKK 3.349,95 DKK

I de senere år er der kommet rigtig meget fokus på vores danske laksefiskeri. Det kan være svært at overskue, hvis man står, som ny laksefisker og danne sig et overblik over hvad der skal til for at få succes med det danske laksefiskeri. I bund og grund kan det siges meget simpelt: Fisk dybt dybt dybt. Vandet er ofte ret grumset i de vestvendte år og laksen står primært ved bunden, så det handler ene og alene om at få fluen ned til laksen. Vi har designet nogle helt specielle sæt, som er målrettet dansk laksefiskeri.

Laxa fluesættet er et at de færdige sæt, klar til brug og som helt sikkert optimerer dine chancer for at fange en dansk blanklaks på flue.

 

Her er fluesættet, som er 100% klar til brug, det eneste man skal bekymre sig om her, er hvilken slags flue man skal bruge. Det er et sæt der egner sig perfekt til fiskeri efter  laks i f.eks. Storåen, Varde å, Skjern Å eller Gudenåen.

 

12'' og 12,6'' består af Laxa Fluestang, Favo hjul og Compline samt multitip shootinghead med synke 3 tips. Ydermere følger der 1 stk. T14 tip med i sættet, så du virkelig kommer helt i bund. T14 tip synker ca. 8-9 tommer pr. sek. Vi smider selvfølgelig også 5 af de bedste laksefluer med i prisen.

 

T18 tips kan tilkøbes, hvis man synes at en helgardering er nødvendig. Vi siger bare: man må aldrig gå ned på grej!!!