Guideline Fluesæt 2

Tilbud

Guideline Fluesæt 2

2.299,00 DKK 3.317,95 DKK

Inklusiv gratis kastekursus

Vi kontakter dig efter dit køb

Et super sæt til den lettere øvede samt den øvede, der ønsker et sæt i en højere kvalitet, der bare virker fra starten, men som også stiller krav til dig, som fluefisker. Et sæt, der er topklar til put and take søen, åen eller hvis du vil en tur på kysten. Dette sæt er sammensat gennemtestet af vores fluefiskeekspert, så vi garanterer dig 100% at det her sæt det spiller max.

 

 Fluesættet leveres selvfølgelig fuldt monteret og klar til brug. Altså inkl. 100 m. bagline, forfang og flueboks med 10 stk. assorterede fluer. Ready to go!!

 

Ydermere følger der et kastekursus med i prisen, hvis man ønsker det. Kastekurser afholder vi 4 - 6 gange om året, og de kan bookes via vores webshop. Tidsplan for kastekurser finder du under "Arrangementer" øverste fanebjælke oppe til venstre. Du tilføjer blot dit faktura nummer i kommentarfeltet, så trækker vi automatisk de kr. 150,- fra, som du normalt vil blive faktureret for ved køb af kursus. Kurset afholdes som regel på Aalborghus Gymnasium i Aalborg og har en varighed på ca. 2 timer.

 

Specificationer:

 

Guideline EXP4: En super god kvalitetsstang til en ligeså god pris, der er fremstillet i en utroligt stærke 23/30 tons carbon. Denne 4-delte fluestang leveres incl. cordurarør så stangen altid er godt opbevaret.

 

Guideline Favo. Favo er lavet i 906/2 aluminium. Et materiale som både er stærkt og let. Gennem en unik proces, som består af både fræsning og støbning, får man et hjul med en finish som er enestående. Favo har en jævn og pålidelig bremse som fungerer fint til alle fiskearter.

 

Guideline 4-cast: Denne line er ubetinget for den øvede kaster. Med sin lange klump på 11,7 m. stiller den krav til kasteren, som skal kunne håndere en lang klump og smalle linebuer. For det er netop hvad denne line tilbyder. Når først du kaster med denne line fornemmer du straks, hvordan den koncentrerede og samtidig velafbalancerede vægtfordeling i klumpen lader stangen og giver dig super linekontrol. Linen er ekstra forstærket i overgangen fra klump til skydeline. Dette har man gjort for at forlænge linens holdbarhed, da der er et enormt slidtage på netop denne del af flueline. 4-Cast giver dig lange kast og gode præsentationer og er et førstevalg når du ønsker dig en letkastet allround flydeline.

 

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0