Guideline Fluesæt 3

Tilbud

Guideline Fluesæt 3

1.999,95 DKK 3.000,00 DKK

Et super sæt til begynderen, såvel den øvede, der ønsker et sæt i en højere kvalitet, der bare virker fra starten, men som også stiller krav til dig, som fluefisker. Et sæt, der er topklar til put and take søen, åen eller hvis du vil en tur på kysten. Dette sæt er sammensat og gennemtestet af vores fluefiskeekspert, med over 30 års erfaring, så vi garanterer dig 100% at det her sæt det spiller max.

 

 Fluesættet leveres selvfølgelig fuldt monteret og klar til brug. Altså inkl. 100 m. bagline, forfang og flueboks med 10 stk. assorterede fluer. Ready to go!!

 

Ydermere følger der et kastekursus med i prisen, hvis man ønsker det. Kastekurser afholder vi 4 - 6 gange om året, og de kan bookes via vores webshop. Tidsplan for kastekurser finder du under "Arrangementer" øverste fanebjælke oppe til venstre. Du tilføjer blot dit faktura nummer i kommentarfeltet, så trækker vi automatisk de kr. 150,- fra, som du normalt vil blive faktureret for ved køb af kursus. Kurset afholdes som regel på Aalborghus Gymnasium i Aalborg og har en varighed på ca. 2 timer.

 

Specificationer:

 

Guideline EXP4: En super god kvalitetsstang til en ligeså god pris, der er fremstillet i en utroligt stærke 23/30 tons carbon. Denne 4-delte fluestang leveres incl. cordurarør så stangen altid er godt opbevaret.

 

Guideline Favo. Favo er lavet i 906/2 aluminium. Et materiale som både er stærkt og let. Gennem en unik proces, som består af både fræsning og støbning, får man et hjul med en finish som er enestående. Favo har en jævn og pålidelig bremse som fungerer fint til alle fiskearter.

 

Guideline Control flydeline: En super god allround line og som egner sig perfekt til fluefiskere på alle niveaur, men specielt til dem, som er knap så rutinerede, er det en fantastisk line, da den med sin korte klump, lynhurtigt lader stangen og man fornemmer virkelig stang og line i harmonisk samspil.

 
Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0

Kunder der har købt dette produkt har også købt