Guideline Fluesæt 5 (Kopi)

Tilbud

Guideline LPXe Fluesæt de-luxe inkl. Kastekursus, boks med 10 fluer og 2 timers fiskeri i P&T

3.999,95 DKK 5.460,00 DKK


Inklusiv gratis kastekursus

Vi kontakter dig efter dit køb


Dette sæt bør ejes af en hver fluefisker, der går op i funktionaliet, kvalitet og fluefiskeri. Den testvindene LPXe stang, og Guidelines Bullet flueline, gør dette sæt forrygende til åen såvel som kysten. Stangen fåsi flere modeller, der gør den idelle under forhold begge steder. Det anbefales klart til fluefiskeren, der skal have udvidet sin samling, eller har brug for en ny bedste ven. Sættet er super velegnet, hvad enten du er ny fluefisker eller garvet fluefisker. Stor kastepotentiale, saft og kraft er hvad der følger med dette sæt.

Specificationer:

 
Guideline LPXe: Samtlige stænger i serien er produceret i en specialudviklet kulfiber. Opbygningen består af forskellige fibertyper, alle med unikke egenskaber. Stængerne er de monteret med frække titaniumsanodiserede alu-hjulholdere og etbenede øjne.
 
Guideline Favo. Favo er lavet i 906/2 aluminium. Et materiale som både er stærkt og let. Gennem
en unik proces, som består af både fræsning og støbning, får man et hjul med en finish som er enestående. Favo har en jævn og pålidelig bremse som fungerer fint til alle fiskearter.
 
Guideline Bullet . Med en god fluestang følger selvfølgelig også en fantastisk flueline. Dette sæt kan købes i mange forskellige størrelser. Fra # 6 og opefter vil det være en Guideline Bullet, som følger med sættet. I #5 og ned er det Guideline Presentation som er med. Begge liner er fantastiske og meget let kastede, uanset om du er begynder, let øvet eller rutineret kaster. Den korte klump lader stangen hurtig og skærer godt igennem vinden, hvis den er lidt til den kraftige side. 
Et helt igennem lækkert fluesæt, som vil følge dig imange år frem.
 
Flueboks med 10 velfangende fluer, 1 stk. kastekursus på 2 timers varighed, til en værdi af kr. 250,- samt 2 timers fiskeri i den lokale Hvorupgård P&T