Guideline Fluesæt juletilbud

Tilbud

Guideline Fluesæt 1

1.499,95 DKK 3.100,00 DKK

Inklusiv gratis kastekursus

Vi kontakter dig efter dit køb

 

Her har du et fantastisk fluesæt, som vores fluefiskeekspert har sammensat til dig. Dette sæt er 100% gennemtestet, og vi lover dig, at her vil du ikke blive skuffet. Dette sæt kaster ganske enkelt helt fantastisk, og er virkelig et perfekt sæt til dig, som måske har købt noget billigere, og nu gerne vil prøve en velsmurt kastemaskine. Eller bare til dig, som skal godt i gang, og gerne vil have noget, som fungerer 100% fra starten. Sættet udmærker sig specielt ved stangen, samt linen, som gør at du nemt fornemmer selve fluestangen, og dermed hurtigt kan lade stangen, og med få blindkast sende fluen afsted ud på 20-25 M. Et sæt, der er topklar til kyst, put and take og å fiskeri. 

 

Specifikationer

Guideline EXP4 en super god kvalitetsstang, med en medium progressiv aktion. En aktion, som gør at stangen er hurtig og spændstig, men stadig forholdsvis tilgivende, hvis altså du ikke lige du er 100% trimmet i dit fluekast:-) 

Stangen er fremstillet i en utrolig stærke 23/30 tons carbon og leveres incl. cordurarør, så stangen altid er godt opbevaret. 

Okuma airframe er højspolefluehjul i en fin kvalitet, der er fremtillet i det lette samt stærke grafit materiale. Hjulet er udstyret med en kraftfuld diskbremse ved brug af teflon samt rustfrie stållameller.

Guideline Control flydeline: En super god allround line, som egner sig perfekt til fluefiskere på alle niveauer, men specielt til dem, som er knap så rutinerede, er det en fantastisk line, da den med sin korte klump, lynhurtigt lader stangen og man fornemmer virkelig stang og line i harmonisk samspil.

 

Derudover er der selvfølgelig både bagline samt forfang med i sættet, men som noget ekstra ordinært får du 2 timers kastekursus, 2 timers fiskekort til Hvorupgaard fiskepark, samt en boks med 16 velfangende fluer.

 

Tiderne for kastekursus finder du under vores "Arrangementer", øverst til venstre i fanebjælken.

 

 

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0

Kunder der har købt dette produkt har også købt