Ron Thompson Tyran Fluesæt

Tilbud

Ron Thompson fluesæt 3

999,00 DKK 1.999,00 DKK

Inklusiv gratis kastekursus

Vi kontakter dig efter dit køb

stk.
  • Se den i butikken
  • Vi bytter med et smil
  • 14 dages returret

Som nystartet fluefisker er dette et oplagt sæt at starte op med. Det kaster rigtig godt, og den 4-delte stang, gør det nemt at transportere rundt omkring. Scierra's HMT line er efterhånden en gammel klassiker, som Henrik Mortensen designede i sin tid, da han var chefdesigner for Scierra Flyfishing. 

 

Sidder du nu, og er i tvivl om, hvorvidt det her er det rigtige sæt, og hvad får jeg, hvis jeg investerer flere penge, så vil vi anbefale, at du kigger lidt nærmere på Guideline Fluesæt 1. Det er en anelse dyrere, men de sidste kr. 500,- er rigtig godt givet ud. 

 

Specifikationer:

 

Ron Thompson Tyran fluestang, er fremstillet i 100% kulfiber i en god stærk kvalitet. Stangen er 4-delt og leveres i et cordura rør med integret plads til fluehjulet.

 

Hjulet er et Okuma Airframe højspolehjul, og regnes for et af de mest solgte fluehjul i DK. Hjulet er af typen Large Arbor, som sikrer lav linehukommelse, altså så linen ikke krøller helt så nemt, og så er det 100% saltvandsbestandig. Monteret med teflon bremseskiver, som sikrer god stabil bremseeffekt. 

 

Fluelinen er en Scierra HMT Weight Forward flydende line, med en lækker blød coatning og opdelt i 2 farver, så det er lettere at se hvor selve klumpen befinder sig.

 

Hele fluesættet er selvfølgelig monteret med bagline og forfang. Ready to Go!! Med i sættet følger også en flueboks med 5 fluer, samt fluekastekursus. Kastekurserne afholdes som regel på Aalborghus Gymnasium i Aalborg og er af ca. 2 timers varighed. For at se mere om kastekurserne, så kan du klikke på fanen "Arrangementer", som du finder øverst oppe i venstre hjørne.