Skydestige Foldbar og drejelig - Hochsitz HS45

2.699,95 DKK


 

 


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

BESTILLINGSVARE - LEV. 2-3 DAGE.

Det er lykkes os at konstruere en foldbar og samtidig drejelig jagtstige, så nu er alle fordelene samlet i én og samme jagtstige.

Jagtstigen er bygget op omkring vores populære jagtstige HS40, som er blevet anmeldt og rost i jagt magasinerne "Jægeren" og "Svensk Jakt", ligesom dagbladet BØRSEN Weekend i maj 2009 valgt jagtstigen HS40, som 1 af 5, som de skrev "fem bud på hippe og praktiske ting" til bukkejagten.

Derfor er den drejelige og foldbare jagtstige HS-45 også udført med samme høje kvalitet i stærk aluminium. Rustfri skrue og bolt på udstatte steder. Formstøbt sæde og vinklet rygstøtte i den rette højde, der giver god sidde komfort, selv over længere tids ophold i jagtstigen. Skydebøjlen er justerbar og løftet op i den rette højde, så skydebøjlen yder støtte hele vejen rundt og uden man nærmest skal ligge ned for at komme ned til riflen.

Vægten er holdt på et niveau, hvor det er muligt hurtigt at flytte jagtstigen til en anden placering på jagt terrænet. Samtidig er jagtstigen i sammenklappet tilstand meget kompakt, så den også kan medbringes på jagtturen til Sverige eller Tyskland. Eller når jagtstigen skal nedtages uden for jagt sæsonen, som loven forskriver, at jagtstiger og hochsitz skal. Jagtstigen er nem at opbevare på loftet eller i redskabsrummet.

Jagtstigen er yderligere forberedt, så den også kan bruges stående op mod et træ. Jagtstigen er konstureret så den kan monteres og fæstnes sikkert stående mod et træ. Dog kan jagtstigen så naturligvis ikke rotere 360 grader rundt pga. af træet.

Kunder der har købt dette produkt har også købt