Tilbud

Fjällräven Drev jagtsæt

4.499,95 DKK 5.099,95 DKK


Smidig og robust jagtsæt med stor bevægelsefrihed i blødt G-1000 Silent Eco med vandtæt for på udsatte steder, såsom skuldre, knæ og bag. Der er blandt andet aftagelig hætte og mange praktiske lommer på både jakken og buksen.
 

Jakken:

Smidig jakke til jagt med bevægelse. Syet i vind- og vandafvisende G-1000 Silent Eco og delvist foret med Hydratic for at give beskyttelse mod væde på udsatte partier (skuldre, hætte og dele af ærmerne) samtidig med, at materialet ellers lukker meget kropsfugt ud. Aftagelig justerbar hætte, formsyede ærmer og ventilationsåbninger i siden. To håndlommer med plads til ammunition og to skråtstillede brystlommer med plads til GPS eller hundepejl. Desuden findes der en clip-on fastgørelse til radio, en stor ryglomme med tovejslynlås, napoleon-lomme og indvendig netlomme. Tovejs lynlås i jakkeåbningen og beskyttelsesklap med trykknapper. Lynlåsjustering forneden og velcro i ærmeafslutningen.

 

 

Buksen:

 

Bekvem buks til aktiv jagt i robust G-1000 Silent Eco med stretchpaneler i knæfolden og omkring taljen. Forstærket med dobbelt lag stof og vandtæt Hydratic over bag og knæ, så du slipper for at blive gennemblødt, hvis du slår dig ned på fugtigt underlag. Formsyede knæ med lommer til knæbeskyttere (tilbehør). To håndlommer, en regulær benlomme med læg og lommeklap på højre ben og en mindre lomme til multiværktøj på venstre. Vid pasform og normalhøj talje. Remjustering i benafslutningen og en støvlekrog, som kan fastgøres i støvlens snører for at holde buksebenet på plads.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt