Guideline Fluesæt 5 (Kopi)

Tilbud

Guideline Fluesæt 5

3.999,95 DKK 5.460,00 DKK

Inklusiv gratis kastekursus

Vi kontakter dig efter dit køb

Dette sæt bør ejes af en hver fluefisker, der går op i funktionaliet, kvalitet og fluefiskeri. Den testvindene LPXe stang og Guidelines 4-cast line gør dette sæt forrygende til åen såvel som kysten. Stangen fåsi flere modeller, der gør den idelle under forhold begge steder. Det anbefales klart til fluefiskeren, der skal har udvidet sin samling eller har brug for en ny bedste ven. Sættet er ideelt den let øvet, øvet og meget øvet fluefisker, der alle med sikkerhed vil få stor fornøjelse af det.

Specificationer:

 
Guideline LPXe: Samtlige stænger i serien er produceret i en specialudviklet kulfiber. Opbygningen består af forskellige fibertyper, alle med unikke egenskaber. Stængerne er de monteret med frække titaniumsanodiserede alu-hjulholdere og etbenede øjne.
 
Guideline Reelmaster: REELMASTER er lavet i 906/2 aluminium. Et materiale som både er stærkt og let. Gennem
en unik proces, som består af både fræsning og støbning, får man et hjul med en finish som er enestående. Reelmaster har en jævn og pålidelig bremse som fungerer fint til alle fiskearter.
Guideline 4-cast: Når først du kaster med denne line fornemmer du straks, hvordan den koncentrerede og samtidig velafbalancerede vægtfordeling i klumpen lader stangen og giver dig super linekontrol. Linen har også en forstærket sliddel i overgangen fra klump til skydeline, for bedre at tåle dobbelttræk. 4-Cast giver dig lange kast og gode præsentationer og er et førstevalg når du ønsker dig en letkastet allround flydeline.
Med i sættet er der selvfølgelig både bagline samt forfang med, derudover får man et kastekursus med i prisen.
Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0