Jagtknive

Kniv til jagt

Uanset hvad dit behov til enten jagt og fiskeri er, kan du med garanti finde det her i vores omfattende samling af fiskeknive, foldeknive og gode jagtknive med fast blad mv. Her går du ikke forgæves, uanset hvilken type fiskekniv eller jagtkniv, du er på jagt efter. Så gå på opdagelse i vores velassorterede sortiment og find det eller de redskaber, der passer lige præcis til dig. 


Fiskekniv, foldekniv og den klassiske jagtdolk

Når du er ude i naturen for at få gode oplevelser med jagt og fiskeri, er der næppe nogen større fornøjelse end at vide, at man har det rigtige værktøj til de rigtige opgaver. Det er også derfor, at vores sortiment er så omfattende, som det er. For hos Jægeren og Lystfiskeren vil vi gerne præsentere dig for muligheden for at være lige præcis den type af lystfisker eller jæger, du gerne vil være. 

Her finder du alle mulige slags knive og knivsæt, som du skal bruge til generelle og helt specifikke formål. Det kan for eksempel være fiskeknive, filetknive, slagtesæt, bugåbnere, lommekniv og alt derimellem. Vi giver dig muligheden for at være godt forberedt og ikke at gå ned på grej – så sørg for at overveje de udfordringer, du har chance for at støde på i dit møde med naturen. 

 

Kort om knivloven i Danmark

Knivloven har været under forandring de seneste årtier. Her giver vi dig derfor et hurtigt overblik over alt, du skal vide, så du ikke kommer i problemer, når du blot er ude på at hygge dig med din yndlingshobby. 

Kun foldeknive med et knivblad på max 7 cm, som ikke kan låses, må bæres i det offentlige rum. Alle andre knive, dolke og multitools er faktisk stadigvæk lovlige, men de må kun bæres til og fra brugsstedet og kun bruges til et såkaldt anerkendelsesværdigt formål. Heldigvis for dig kan et anerkendelsesværdigt formål for eksempel være dit arbejde som håndværker, jagt, fiskeri, spejder og andre fritidsaktiviteter, hvor der er brug for et skæreredskab.

Vær opmærksom på, at kniven derudover skal være udformet til formålet. Så sørg for at få valgt den specialkniv, der afspejler den eksakte opgave, du skal bruge den til under din fisketur eller på din jagt. Du er naturligvis velkommen til at spørge os, hvad den optimale kniv er til dit behov. På den måde undgår du at komme i problemer derude – både hvad angår de praktiske opgaver og den danske lovgivning. Vi er altid klar med de råd og den personlige rådgivning, der giver dig de bedste oplevelser på din næste fisketur eller lignende.   

Kig forbi vores hyggelige fysiske butik i det centrale Aalborg, hvis du har lyst til at se de forskellige knive med egne øjne, inden du køber nyt grej. Det giver os også de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde frem til noget godt udstyr, som du kan have glæde og i mange år fremover.

Vi glæder os til at hilse på dig.