Helle Eggen

1.049,00 DKK


stk.
  • Vi bytter med et smil.
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500,- KR
  • Altid 14 dages returret

Helle Eggen er en helt klassisk skandinavisk kniv af allerhøjeste kvalitet - både hvad angår design og materialer. Skæfte er fremstillet i smukt masurbirk og klingen er af bedste kvalitet i trelags lamineret stål. Flot fremstillet læderskede, som bæres sikkert i bæltet, og som sikrer kniven. 

 

Helle Eggen er et af Helles flagskibe - og en kniv som man slet og ret bare bliver glad for! Designmæssigt er Eggen en helt stilren klassisk skandinavisk skedekniv, som de har set ud i over 2000 år - fremstillet i materialer som er ligeså klassisk skandinaviske som designet. Helle Eggen er en af de knive som bare føles rigtig når man arbejder med den.

 

Norske Helle knive har siden opstarten i 1932 været noget af det ypperste inden for klassiske skandinaviske knive - noget som absolut stadig gør sig gældende den dag i dag! En Helle kniv er 100% håndlavet i nordiske kvalitetsmaterialer i klassisk nordisk design, med et skarpt øje for både kvalitet og skønhed. En Helle kniv er en fornøjelse at eje og arbejde med - og det er en af den slags knive, som har det med at gå i arv i generationer. Med en Helle kniv i hånden er det selve essensen af den nordiske historie og knivtradition du sidder med. En Helle kniv er en værdsat gave til ethvert friluftsmenneske!

 

 

Specifikationer:
Klinge: 101 mm rustfri trelags lamineret stål (3,1 mm tyk)
Skæfte: 110 mm masurbirk 
Vægt: 158 g 
Skede: Læder
Design by Gunnar Lothe
Fremstillet siden: 1998