Tilbud

Pirkesæt med Penn Squadron pirkestang og Penn Warfare havhjul

1.199,00 DKK 2.449,00 DKK


Dette pirkesæt fra Penn består af en Squadron 7'' pirkestang 20-30 lbs. samt et Penn Warfare multihjul. Et virkelig lækkert pirkesæt, hvor den 5-delte stang yder høj styrke, men samtidig er meget nem at transportere. Stangen fylder faktisk ikke mere, end at den nemt kan være i en taske, når man transporterer den rundt. Stangen er, på trods af sine mange delinger, virkelig en robust stang, som sagtens kan håndtere selv de mest genstridige krabater, som lurer på hug i dybet. 

Stangen er selvfølgelig fremstillet i 100% kulfiber, hvilket gør den let og elegant, og med denne stang sætter Penn en helt ny standard for de pirkestænger, som kommer at dominere markedet i fremtiden. 

Hjulet er det klassiske Penn Warfare, hvor hjulhuset er fremstillet i robust saltvandsbestandig grafitmateriale, mens spolen er i aluminium. Et let hjul, som matcher stangen rigtig godt. Hjulet har en udveksling på 5,1:1 og 2 forseglede kuglelejer, samt 1 rulleleje og med sine HT 100 Bremseskiver i kulfiber, så klarer dette hjul uden problemer de store basser. Linekapaciteten har vi målt til ca. 350 m. 0,39 Fireline, så der er masser af linekapacitet, hvis man vil på de store dybder.

 

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt