Natkikkert

 

Natkikkert - se klart og tydeligt i total mørke

Har du brug for at kunne se fuldstændig tydeligt i mørke, når du er på jagt, vandrer eller bare opholder dig i naturen i mørke? Så er en natkikkert, eller en natsigtekikkert til jagt, din løsning.

 

Med en natkikkert får du nye muligheder for at se klart, når det ellers ikke er muligt med det menneskelige øje. En natkikkert lader dig se dyr, omgivelser og objekter, selv når det er kulsort omkring dig.

 

I vores udvalg af natkikkerter kan du finde forskellige typer og modeller. Du kan derfor være sikker på at finde en termisk natkikkert, en natsigtekikkert eller en anden model, du leder efter. Hvis du har brug for vejledning, står vi altid klar med kyndig hjælp. 

 


 

Hvad er en natkikkert - og hvad kan den?

En nat kikkert virker ved teknisk set ved, at den forstærker små elektroner tusindvis af gange. På den måde bliver det muligt for det menneskelige øje at se selv i fuldstændig mørke.

 

En nat kikkert kan bruges til:

Jagt

Navigation

Overvågning

 

Typer af natkikkerter: Digital eller termisk natkikkert? 

Som du kan se i vores sortiment, og hvis du besøger vores butik i Aalborg, er en natkikkert ikke bare en natkikkert. 

Der findes forskellige modeller, som har hver deres egenskaber.

 

Hos os kan du blandt andet finde disse natkikkerter:

Digital natkikkert

Termisk/infrarød natkikkert

Tilbehør til nat kikkert som adapterer og clip-ons

 

Vi sørger altid for at have lidt af hvert, når det kommer til natkikkerter - både i forhold til behov og budget. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige mærker, herunder de populære Atn, Hik, Pard, Yokon og Pulsar. 

 

Digital natkikkert og natkikkertsigte - den klassiske natkikkert

Du finder klassiske digitale natkikkerter hos os. De er udstyret med elektronik, der fungerer som en lysforstærker, hvilket hjælper dig med at se i lyssvage omgivelser.

 

En digital nat kikkert er ikke beregnet til at se langt som en klassisk håndkikkert. Det er en natsigtekikkert til gengæld, hvilket du også finder i vores udvalg.

 

Vær opmærksom på, at du skal have tilladelse til at bruge en natsigtekikkert i forbindelse med jagt.

 

En termisk natkikkert til at spore temperaturforskelle

I vores udvalg af natkikkerter vil du også finde en termisk natkikkert, som er en speciel infrarød udgave af en nat kikkert, der viser temperaturforskelle i synsfeltet. En termisk kikkert opfanger varme og viser dyr og mennesker som klare lysende objekter. Jo varmere, et objekt er, jo mere rødt vil det lyse op.

 

Det unikke ved en infrarød natkikkert er, at man også kan se igennem elementer som buske, krat og blade med den.

 

Få hjælp til at finde den helt rigtige natkikkert hos os

Du er velkommen til at kigge i vores udvalg af natkikkerter. I vores sortiment vil du finde forskellige prisklasser, så du kan være sikker på at find den perfekte model til prisen og til dit behov.

 

Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg her webshop – og du er også velkommen i vores butik i Maren Turis gade 6 i Aalborg. 

 

Uanset hvor i landet, du er, kan du altid få vores vejledning ved at give os et kald på telefon 98 13 94 00 eller at sende en e-mail til kontakt@jogl.dk.