Fiske Jakker


Optimer dit fiskeri med en fiske- eller vadejakke

Det er først og fremmest vigtigt at fremhæve, at fiskejakker og vadejakker basalt set er to forskellige ting. Fiskejakker er nemlig længere end vadejakker. Årsagen til dette er relativt simpel, nemlig at det ikke er praktisk at dyrke vadefiskeri i en lang jakke, eftersom denne nemmere bliver gennemblødt sammenlignet med en kortere jakke. Derudover minder fiskejakker og vadejakker meget om hinanden. De skal helst være udstyret med en god omgang lommer, så alt fiskegrejet kan medbringes på turene. Derudover skal begge typer af jakker kunne modstå dårligt vejr, herunder være vand- og vindtæt. Er du en erfaren vadefisker, ved du sikkert, at man i forbindelse med vadefiskeriet kan opleve en række udfordringer i forhold til vejret. De vejrmæssige udfordringer indebærer blandt andet regn, blæst og bølger. En god vadejakke, der holder dig tør og varm, medvirker som regel til en bedre oplevelse på fisketurene. Vadejakken kendetegnes, som allerede beskrevet, ved at være en anelse kortere end den almene jakke, hvilket medvirker til at jakken ikke bliver unødvendig våd, når du bevæger dig rundt på lår dybt vand i et waders sæt. En lang jakke reducerer ofte bevægeligheden i et par waders. Grundet vadejakkens korte design, undgås de ulemper, der tit opleves ved brugen af en regulær regnjakke. 

Guide: Hvad får jeg i en vadejakke? 

I en vadejakke får du et produkt, der virker som et panser mod de danske vejrforhold. Derudover får du en jakke, der har samme kvaliteter som en regnjakke. Modsat en regulær regnjakke er vadejakkerne dog udviklet til at kunne opfylde de krav som vadefiskeriet stiller. Vadejakker er udstyret med lommer, der er placeret højt på jakken. Således undgås det, at jakkens lommer fyldes med vand under vadefiskeriet. Derudover kendetegnes vadejakker ved at have en kraftig membran, der kan modstå et betydeligt vandtryk, eksempelvis Guideline Alta jakken. Derudover har mange vadejakker en åndbar membran, der sikrer, at brugeren ikke bliver fugtig på indersiden af jakken, grundet sved, under fiskeriet. 

Stort udvalg af fiskejakker ved Jægeren & Lystfiskeren

Hos Jægeren & Lystfiskeren tilbyder vi et stort sortiment af fiskejakker. Vi har wade jakker for flere brands, herunder vadejakker fra DAM, Guideline, Orvis og Scierra. Vadejakkerne findes i flere forskellige prisklasser og kvaliteter, hvilket giver dig muligheden for at investere i den vadejakke, der passer til dig. Hos Jægeren & Lystfiskeren har du mulighed for at snuppe en uforpligtende snak med en af vores ansatte, der har stor ekspertise indenfor emnet. Derudover er du også yderst velkommen til at kontakte os over telefon på 98 13 94 00 eller via mail på kontakt@jogl.dk.