Waders sæt


 

Hør Lars fortælle lidt om vores sortiment af waders sæt her i videoen.

 

Waders sæt - Køb beklædning der ruster dig forskellige aspekter af fiskeriet i Danmark

Går du og leder efter beklædning, der gør dig bedre rustet til at dyrke lystfiskeri? Så bør du overveje at investere i et sammensat waders sæt. Ved Jægeren & Lystfiskeren kan du finde et stort udvalg af waders sæt, der er tiltænkt de danske fiskeriformer. Her i butikken forhandler vi med waders sæt, der er sammensat af åndbare waders og tilhørende vadestøvler. Butikkens sortiment af vaders fiskesæt indeholder waders og vadesko fra de allerstørste brands på markedet, herunder produkter fra Guideline, Orvis. Her i butikken vejleder vi dig gerne frem til det waders sæt, der passer til dig. 


 

Guide: Hvorfor kan det være en god idé at investere i et waders sæt?

Der findes mange forskellige waders og vadestøvler på markedet. Det kan derfor godt virke uoverskueligt, hvis du ønsker at investere i et par åndbare waders med tilhørende vadesko. Løsningen på denne problematik kan findes i et waders sæt. Her får du nemlig waders og vadestøvler i samme køb. Således sikrer du dig, at du ikke ender op med et par waders, der ikke fungerer i samspil med de købte vadestøvler eller omvendt. Ved Jægeren & Lystfiskeren har vi en række waders sæt, baseret på kvalitetsprodukter fra Guideline og Orvis. Vi tilbyder waders sæt i forskellige prisklasser, så du kan vælge det waders sæt, der passer til dig og dit fiskeri. Fælles for samtlige waders sæt er, at de besidder høj kvalitet. I den ene ende af pris spektret, fås et Guideline Kaitum waders sæt til 1899,95 kroner. I den mere eksklusive del af pris spektret, fås et Orvis Clearwater waders sæt til 2999,95 kroner. Således har du friheden til at erhverve dig det waders sæt, der passer bedst dit forbrug og økonomi. 


 

Guide: Sådan vedligeholder du dit waders sæt

Waders og vadestøvler har med tiden en tendens til at gå i stykker. Hvis du gerne vil undgå, at der hurtigt går svamp i dine waders eller at de bliver utætte, findes der et par tips til hvordan dette undgås. Først og fremmest bør du altid hænge dit waders sæt til at tørre, når du kommer hjem fra en fisketur. En ting du aldrig bør gøre, er ikke at pakke de våde waders ud af den pose de ligger i. Hvis ikke dine waders som minimum hænges til tørre, går der sjældent lang tid, inden ulækre og ildelugtende plamager af svamp og bakterier begynder at indfinde sig på de fugtige waders. Dette er først og fremmest ulækkert. Men mikroorganismerne nedbryder også de membraner, der er placeret i wadersne og holder dem vandtætte. Dette betyder, at et par waders med tiden bliver utætte, hvis de er inficeret med uønskede mikroorganismer. En anden ting du bør gøre af og til, er at tage dit waders sæt med en tur i bruseren og få gjort det rent. Du må dog endelig ikke vaske wadersne i vaskemaskine, eftersom dette kan efterlade hul på produktets membran. I forhold til sæbe, bør du kun anvende sæbe, der er specielt udviklet til at kunne rengøre åndbare waders.


 

Vores sortiment af waders sæt tilbud

Når du vælger at erhverve waders og vadestøvler som et samlet sæt, er der typisk gode penge at spare. Vi har et bredt udvalg af åndbare waders sæt i forskellige prisklasser. Vores udvalg af åndbare waders sæt tilbud strækker sig fra Guideline Kaitum waders sættet, der er på tilbud til et par tusind kroner og så helt op til toppen af poppen i form af et Guideline Alta Sonic Zip/Laxa 2.0 waders sæt, der på tilbud koster 5499,95,-. Uanset hvilken prisklasse du søger et åndbart sæt waders og medfølgende støvler, er der mulighed for at gøre sig en god handel ved Jægeren & Lystfiskeren.


 

Køb dit nye waders sæt ved Jægeren & Lystfiskeren

Hvis du går og mangler vadestøvler og et par waders, hjælper vi dig her ved Jægeren & Lystfiskeren med glæde med, at finde et waderssæt, bestående af et par åndbare waders og tilhørende vadestøvler, der passer til dig og dit lystfiskeri. Hvis denne tekst skulle give anledning til spørgsmål, kan du kontakte vores erfarne personale over telefon på 98 13 94 00 samt på mail via kontakt@jogl.dk. Derudover står vores personale også til rådighed i den fysiske butik i Maren Turis gade i centrum af Aalborg.